Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN LINE HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Golden Line este situat in statiunea Nisipurile de Aur, la doar 200 m de plaja si aproximativ 350 m de centru. 

Facilitati Hotel

Goden Line pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar (contra cost), bar la piscina, piscina exterioara, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, club pentru copii, baby cot (la cerere, gratuit), Wi-Fi, birou schimb valutar, spalatorie/curatatorie (contra cost), centru SPA, camera pentru depozitarea bagajelor, umbrele si sezlonguri la piscina, fitness, fitness in aer liber, tenis de masa, biliard (contra cost), jocuri electronice (contra cost), coafor (contra cost), sauna (contra cost), masaj (contra cost), asistenta medicala (contra cost), parcare supravegheata (contra cost, disponibilitate limitata). Hotelul nu accepta animale de companie.

 

Facilitati camere

Toate camerele dispun de chicineta utilata, frigider, aer conditionat, balcon, TV, telefon, Wi-Fi, seif, fierbator de apa, baie cu dus sau cada si uscator de par. La cerere, hotelul poate oferi in camera cuptor cu microunde (gratuit), fier si masa de calcalt (gratuit) si masina de spalat (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )
Lift
Seif
Fitness
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Asistenta medicala

Locatie