Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Colosseum este situate în Sunny Beach, la doar 50 de metri de plajă și 200 de metri de centrul stațiunii.

Facilitati hotel

Ca și facilități, hotelul dispune de piscină exterioară cu secțiune pentru copii, umbrele și șezlonguri la piscină, piscină interioară, restaurant principal, restaurant a la carte, restaurant cu specific bulgăresc, lobby bar, night bar, bar la piscină, birou de schimb valutar, room service, servicii de rent a car, Wi-Fi în zona recepției, magazine, seif la recepție (contra cost), sală de conferințe, fitness, loc de joacă pentru copii, pătuț pentru copii, scaune înalte pentru copii în restaurant, masaj (contra cost), saună (contra cost), servicii medicale (contra cost), tenis de masă (cotra cost), parcare (contra cost).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer condiționat, balcon cu masă și scaune, mochetă, TV prin satelit, telefon, minibar, Wi-Fi, baie cu duș și uscător de păr. Apartamentele sunt situate într-o clădire anexă și dispun, în plus față de camerele duble, de un living.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )

Locatie