Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIAMANT RESIDENCE HOTEL & SPA


Descriere



Localizare

Hotelul Diamant Residence este situat în partea de sud a stațiunii Sunny Beach, la aproximativ 400 de metri distanță de plajă.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi 3 lifturi, restaurant principal, snack bar, lobby bar, bar la piscină, recepție, aer condiționat în zonele publice, birou de schimb valutar, room service (contra cost), rent a car, Wi-Fi gratuit în zona de lobby și în camere, salon de înfrumusețare (contra cost), coafor (contra cost), spălătorie (contra cost), asistență medicală (contra cost), sală de conferințe, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, șezlonguri și umbrele la piscină, programme de animație, mini club, loc de joacă pentru copii, pătuț pentru copii (gratuit), servicii de babysitting (la cerere, contra cost), piscină interioară cu jacuzzi (contra cost), centru Spa (contra cost), parcare (contra cost).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer condiționat, balcon mobilat, telefon, TV prin cablu, Wi-Fi (gratuit), minibar (contra cost), seif (contra cost), zonă de relaxare, baie cu duș și uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )