Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Localizat în sudul stațiunii Sunny Beach, Hotelul Meridian este situat la 200 de metri de plajă și la 800 de metri de centrul stațiunii. 

Facilitati Hotel

Hotel Meridian pune la dispozitia oaspetilor sai următoarele facilități: restaurant principal, bar la piscină, lobby bar deschis 24 ore, magazine, birou de schimb valutar, Wi-Fi în zonele publice (contra cost), saună (contra cost), solar (contra cost), centru Spa (contra cost), loc de joacă pentru copii, club pentru copii, Jacuzzi (contra cost), baie turcească/baie de aburi (contra cost), piscină exterioară cu secțiune pentru copii, umbrele și șezlonguri (contra cost pentru oaspeții care au demipensiune, gratuit pentru oaspeții care au All Inclusive), animație pentru copii și adulți, pătuț pentru copii (contra cost, la cerere), room service (contra cost), asistență medicală (contra cost), coafor (contra cost), salon de înfrumusețare (contra cost), sală de conferințe, Wi-Fi gratuit in lobby, seif la recepție (contra cost), parcare cu plată (locuri limitate).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer condiționat, telefon, TV cu programe prin satelit, baie cu duș, uscător de păr, telefon, mini bar, Wi-Fi (contra cost), balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie