Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TARSIS HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Tarsis Club este situat la 700 m de plaja, in a treia linie de hoteluri, intr-o regiune linistita si impadurita din Sunny Beach.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati: piscina exterioara (2) cu sectiune pentru copii, lift, seif la receptie (contra cost), internet wi-fi,  restaurant, restaurant a la carte, bar la piscina, club, centru wellness (contra cost), sauna, masaj, baie cu aburi, jacuzzi, parcare (contra cost).

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai Aqua Park „Tarsis” /orar 10:00 – 18:00 cu zona de luat masa in regim all inclusive, zona pentru petreceri private sau zile de nastere ale copiilor (contra cost, cu rezervare prealabila), loc de joaca pentru copii, unde sunt amplasate echipamente pentru copii pentru jocuri de catarare cu tobogane, precum si zone de relaxare pentru parinti si un aparat de fitness in aer liber.

 

 

Facilitati camera

Camerele sunt mobilate modern, dispunand de aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat, seif de închiriat, telefon, mini-frigider, baie cu duș, uscător de păr și prosoape, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.