Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Trakia Plaza este situat la aproximativ 200 de metri de plajă și 500 de metri de centrul stațiunii, în Sunny Beach.

Facilitati Hotel

Hotelul oferă oaspeților săi facilități precum: piscină exterioară cu secțiune pentru copii, tobogane, umbrele și șezlonguri la piscină, serviciile la plajă (contra cost), bar la piscină, lobby bar, restaurant principal Chouchoura (in afara hotelului), loc de joacă pentru copii, scaune înalte pentru copii în restaurant, pătuț pentru copii (la cerere, contra cost), room service, birou de schimb valutar, seif la recepție (contra cost), magazin, asistență medicală (contra cost), jacuzzi, masaj (contra cost), Wi-Fi gratuit în lobby, internet cafe (contra cost), tenis de masă, darts, șah, parcare (contra cost). Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilitati camere

Toate camerele oferă zonă de relaxare şi TV prin cablu, frigider de mici dimensiuni, telefon, aer condiționat, baie cu duş si uscător de păr, balcon. Există posibilitatea de adăugare a unui pat suplimentar (fotoliu extensibil).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Bar
Seif
Parcare
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Schimb valutar
Asistenta medicala

Locatie