Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

CONCEPT HOTEL

Concorde Deluxe Resort

Localizare: peplaja, la 10 km de aeroport si 16 km de orasul Antalya.
Arhitectura inspirata dupa forma celebrului avion aaaConcordeaaa
An deschidere: 2005
Capacitate: 401 camere
Camerele standard de luxe sunt decorate cu gust si au in dotare baie cu dus,toaleta, uscator de par, telefon cu linie directa, televizor prin satelit, mioni-bar,seif si balcon, mocheta. Pot avea vedere catre para, gradina sau piscina.
Dublex de luxe sunt situate la etajul 7 al hotelului si toate au vedere lamare. Sunt dotate cu sofa suites, 2 sofa bed la intrare, televizor si baie cuWC. La etaj este un pat dublu cu televizor si o baie cu dus si WC.
Junior de luxe suite sunt formate din dormitor si living separate de o usa.Sunt doatete cu pat mare, baie, televizorsi telefon in dormitor. In livingexista o sofa suite, televizor, mini bar si baie cu dus. Au balcon cu vedere lamare sau gradina.
Family deluxe suite sunt formate din dormitor, living si o camera pentru copii.Dormitorul are un pat mare, televizor, mini bar si telefon. In living exista osofa suite, baie, televizor, minibar, telefon si baie cu dus. Toate suitele aubalcon si vedere la mare.

Facilitati hotel: Restaurat principal, restaurante a la carte (Asiana, DaVinci, Vinario, Poseidon, Dafne, Barbecue), baruri (Vista Lobby, Habama Lounge,Strik, Bowling Bar, Pool Bar, Snack Bar, Beach Bar, Take Off Disco/ Club, Cafe Mundo,C Lounge Bar), miniclub pentru copii, centru spa cu masaj, baie turceasca,saua, piscine, sala de conferinte, magazin.
Sport siactivitati: programe de animatie in timpul zilei si seara, sporturi de apaprecum jet ski, parasailing, water ski, lectii private de catamaran, wind surf,water ski, wakeboard aaa contra cost sau gratuite: canoe, pedalo.
Alteactivitati: volei pe plaja, baschet, dart, tenis de masa, step &stretching, aquagym, aerobic, water polo, centru fitness, snooker, bowling,gimnastica, boccia, volei in apa, yoga, fotbal, teren de minigolf.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie