Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA BLANCHE ISLAND


Descriere

Localizare:
La Blanche Island 5* este localizatla 18km distanta fata de aeroportul Bodrum.
Facilitati:
-kids club
-piscina
-organizari evenimente
-sala de conferinta
-program disco cu DJ
-wellness&spa: masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare
Restaurant:
-Pina Restaurant este un open bufet cu preparate internationale pozitionat langa mare si are capacitatea de 1100 de oameni.
-Mardin Restaurant
-Vira Restaurant
-Shima Tappenyaki
-Pulcinella Restaurant
-Sakura Restaurant
-Elegance Restaurant

Tipuri de camere:
Toate camerele dispun de aer conditionat, telefon, minibar, uscator de par, balcon, tv prin satelit, seif electronic,wifi, dus.
-Family Room 37m2: cu vedere spre mare sau piscina acest tip de camera dispune de doua dormitoare cu un pat french si doua canapele extensibile.
-Standard Room 26m2: cu vedere spre mare, piscina sau gradina acest tip de camera dispune de un pat double sau doua paturi single plus o canapea extensibila.
-Superior Room 31m2: cu vedere spre mare sau piscina acest tip de camera dispune de un pat french si doua canapele extensibile.
-Adapted Room 26m2: cu vedere spre mare, piscina sau gradina acest tip de camera dispune de un pat french.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.