Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Bay Beach Resort


Descriere

Axat in principal pe familii, acest complex este de asemenea o alegere excelenta pentru cei ce vor sa imbine vacanta cu afacerile. Decorul este luminos si elegant, caracteristici traditionale se impletesc cu designul modern, liniile simple si mobilierul confortabil.

Localizare

Grand Bay Beach Resort este situat pe plaja din Kolymbari, la 2 minute de centrul statiunii si la 23 de km de Chania. La doar cativa pasi este plaja cu nisip si pietricele, plaja distinsa cu steag albastru, organizata cu sezlonguri, umbrele si salvamar.

Facilitati hotel

Facilitatile oferite includ receptiei 24 de ore, lobby, facilitati de fax si copiator, schimb valutar, Wi-Fi de la receptie/lobby, colt de internet, spalatorie, curatatorie chimica, piscina principala cu sectiune pentru copii, doua baruri (principal si la piscina), restaurant principal si restaurant a la carte Azzuro, coafor. De asemenea, oaspetii pot beneficia de sala de fitness, sala de gimnastica, jacuzzi, servicii de masaj si tratamente, de numeroase facilitati pentru organizarea conferintelor si alte servicii suplimenatre cum ar fi : inchiriere masini, inchiriere biciclete, excusrii cu ghid.  Exista numeroase activitati sportive si de divetisment atat pentru adulti cat si pentru copii: „seara cretana”,  mini club (pentru copii de peste 3 ani), aerobic aqua si gimnastica, turnee de volei pe plaja, tenis, jocur, zile tema („Pool Party" , "Jocurile Olimpice").                               

Facilitati camere

Acestea ofera urmatoarele facilitati: aer conditionat centralizat, TV-satelit, acces la internet, linie telefonica directa, seif (20 euro/sapt), baie cu cada, uscator de par, balcon mobilat / terasa, chicineta (numai in Family Suites). 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.