Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kyma Suites Beach


Descriere

Acest hotel mic şi frumos se află într-o zonă privilegiată, lângă atracțiile din zonă, şi are o structură arhitecturală specială. Hotelul pe plajă se află imediat în centrul orașului Rethymnon. Hotelul oferă 35 de camere și dispune de lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul ofera facilitati precum: seif, room-service, sală de conferințe si centru de afaceri, acces Wi fi in spatiile comune, magazine de suveniruri , serviciu rent a bike.

Localizare

Hotelul este situat la 1 minut de mers pe jos de plaja, in centrul orasului Rethymno si la 60 km de aeroportul din Chania.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal, pool bar, centru SPA, lounge cu TV, internet corner cu 2 calculatoare conectate la internet Wifi gratuit, sezlonguri si umbrelute la plaja gratuit.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu balcon/terasa, aer conditionat, telefon, TV, Wifi gratuit, seif gratuit, minibar, uscator de par, prosoape pentru plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.