Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mythos Palace Resort&Spa


Descriere

Mythos Palace Resort & Spa, situat în localitatea Georgioupolis a fost renovat complet in anii 2017-2018, devenind hotel de 5 stele. După o renovare completă, a tuturor camerelor ,băilor și zonelor comune Mythos Palace Resort & Spa a lansat in sezonul 2018 un design nou, elegant si modern cu servicii la cele mai înalte standarde. Acest hotel ofera servicii precum: restaurant non-stop, 3 baruri cu o varietate de băuturi și băuturi, seifuri gratuite și Wi-Fi gratuit în tot complexul hotelier, piscina exterioara, piscina interioara, centrul Thalasso, SPA, salon cu TV, magazine, camera depozitare, bagaj, internet corner, spalatorie. Alte servicii si facilitati: teren de tenis cu suprafata dura, echipament de tenis, sala de fitnes, volei pe plaja, fotbal pe plaja, tenis de masa, program de divertisment, ziua si seara, jocuri sportive,seri grecesti, animatie. Pentru copii exista facilitati precum: piscina pentru copii, loc de joaca, miniclub (4-12 ani, 10:00–12:00, 15:00–17:00) minidisco (de 6 ori/saptamana), servicii baby sitting (la solicitare, contra cost). Facilitati camere: baie cu cada sau dus, accesorii pentru baie, aer conditionat , telefon, televizor internet WiFi (gratuit), minibar (la solicitare, contra cost), foehn, seif (mecanic, contra cost), balcon sau terasa. Renovarea camerelor și a zonelor comune, combinată cu serviciile suplimentare oferite în pachetul premium all-inclusive asigură petrecerea unui sejur relaxant si de neuitat.

Localizare

Amplasat ideal pentru familiile cu copii, pe plaja de nisip premiată cu un Steag Albastru, acest complex se află la doar 4 km de satul de pescari Georgioupolis şi la 17 km de oraşul Rethymno.

Facilitati hotel

Complexul dispune de un centru de spa complet organizat. Colaboratorii de specialitate ai complexului vă pun la dispoziţie programe speciale. Aceştia pot oferi momente de calm, de relaxare şi de îngrijire, folosind produse naturale de pe plan local, precum şi diverse plante şi uleiuri volatile. Hotelul oferă o recepţie spaţioasă, având sală de relaxare, precum şi un restaurant şi un bar cu o terasă mare, cu vedere spre piscină. De asemenea, aici veţi găsi o sală de bridge, o sală cu TV prin satelit, un minimarket, un magazin de bijuterii, un bar lângă piscină şi multe altele.

Facilitati camere

Camerele din bungalouri sunt 28 m2 fiecare în parte şi au mobilier modern. Fiecare cameră are 2 paturi şi o canapea care devine pat, baie de marmura sau duş, WC, uscator de par, balcon sau veranda cu vedere la grădină sau vedere la mare, aer conditionat, telefon, televiziune prin satelit cu canal muzical, mini bar, seif (cu taxa).
Suites Junior au baie din marmură sau duş, WC, uscator de par, balcon sau veranda cu vedere la mare, aer conditionat, telefon, televiziune prin satelit cu canal de muzica, mini bar, seif (cu taxa).
Vilele au baie din marmură albă cu cadă şi cabină de duş cabină separat, WC, uscător de păr. De asemenea, vilele au verandă cu vedere direct în mare, aer conditionat, telefon, televiziune prin satelit cu canal de muzică, mini-bar, seif (cu taxa).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )