Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rethymno Residence


Descriere

Hotelul Rethymno Residence este un complex de 4* stele complet renovat in 2016-2017, situat într-o zonă plină de viață, în Adelianos Kambos, la o scurtă distanță de mers pe jos de site-uri și 150 de metri de plaja. Hotelul se lauda cu personalul prietenos și profesionist care va va face să simtiti ospitalitatea crețeană. Acest hotel ofera servicii si facilitati de calitate, oferind astfel oaspetilor sai garantia petrecerii unei vacante de neuitat. Hotelul ofera facilitati precum: bar, grădină, restaurant, piscina in aer liber, centru fitness, receptie deschisa non-stop si programe de divertisment. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, baie cu cada sau dus, aer conditionat si balcon.

Localizare

Hotelul este situat la distanță de 70 km de aeroportul din Heraklion, la 6 km de orașul Rethymno și la 150 m de plajă.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziția turiștilor recepție deschisă 24h, restaurant principal și 4 restaurante în aer liber, 3 baruri, 4 piscine exterioare cu apă dulce, sală TV, cameră de bagaje, parcare (gratuit), Wi-Fi (gratuit în zonele publice), masa de tenis, masaj (contra cost), fitness club (gratuit 10:00 - 18:00), sporturi nautice pe plajă (contra cost), mini-club Delphino (10:00 - 17:00), 2 secțiuni pentru copii în piscinele pentru adulți, loc de joacă (fără acoperiș cu suprafață de iarbă), rent a car. Hotelul oferă și Waterpark – contra cost.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt dotate cu TV, telefon, seif, aer condiționat, minibar, Wifi (gratuit), balcon mobilat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
Acces internet