Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHC Athina Palace Resort & Spa


Descriere

Construit intr-un stil arhitectural modern si oferind vedere la mare, Athina Palace se afla la 5 km de satul Agia Pelagia, 20 km fara de orasul Heraklion si 24 km fata de Aeroportul International din Heraklion . Hotelul ofera facilitati precum: 3 piscine, hidromasaj, o zona privata de plaja, un restaurant si diverse baruri. Printre facilitatile sportive se numara terenuri de tenis iluminate, un teren de baschet, un centru de fitness si facilitati de tenis de masa si biliard. Cei mici vor dispune de piscina si de loc de joaca special amenajat. Camerele decorate cu rafinament dispun de facilitati precum: WiFi gratuit si aer conditionat, TV satelite , radio, minifrigider si seif. Baia este dotata cu articole de toaleta gratuite si uscator de par. Unele camere beneficiaza de terasa sau balcon cu vedere la uscat sau la mare.

Localizare
CHC Athina Palace Resort And Spa 5* este situat in Golful Made, intr-o zona linistita, la 300m de plaja, 5km de centrul statiunii Agia Pelagia, 15km de statiunea Heraklion si la 17km de Aeroportul International N. Kazantzakis din Heraklion.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor parcare, miniclub, minimarket, 4 sali de conferinta, programe de animatie, loc de joaca pentru copii, piscina interioara, 3 piscine exterioare, piscina pentru copii, restaurant a la carte, snack bar, beach bar, lobby bar, pool bar, centru SPA.

Facilitati camera
Camerele sunt dotate cu mini bar, TV, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.