Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Daios Cove Luxury Resort&Villas


Descriere

Situat în golful Vathi, Daios Cove Luxury Resort and Villas din Creta este alegerea perfecta pentru cei care caută cazare de lux în Agios Nikolaos. Locația ideala împreună cu arhitectura impresionantă care se îmbină perfect cu superbele peisaje creează un hub natural de frumusețe și seninătate pentru a fi explorate.

Localizare
Hotelul este localizat in statiunea Wafi, la 7 km de statiunea Agios Nikolaos, la aproximativ 67 km de aeroportul international din Heraklion. Această proprietate se afla la 16 minute de mers pe jos față de plajă. Amplasat pe un deal cu vedere la golful său privat, în partea de nord-est a insulei Creta.Cele mai apropiate puncte de tarctie din apropierea hotelului, sunt reprezentate de: Portul Agios Nikolaos (4,6 km), Lake Voulismeni si Lake Voulismeni (4,8 km), Muzeul de Arheologie (5 km).

Facilitati hotel
Complexul elegant si luxos a fost deschis in anul 2010, situat pe un deal cu vedere panoramica spre mare, cu iesire la un golf cu plaja de nisip privata. Hotelul dispune de o plaja de nisip alb privata, helioport, restaurante, baruri, piscine, gradinita, mini-club, sali de conferinta, centru Spa, servicii de prima clasa.In incinta hotelului ospetii pot lua masa sau savura o bautura racoritoare la Ocean Club (cu specific de peste), Taverna Greceasca, bar la piscina, bar la plaja si au la dispozitie bufet potrivit copiilor, meniu masă pentru copii (cost suplimentar), meniuri cu diete speciale (la cerere). Complexul include piscina Infinity, piscină interioară (deschisă în sezon), piscină în aer liber (deschisă în sezon), prosoape de piscina, acces la internet Wi-Fi gratuit, zonă de plajă privată, grădină, porți de siguranță pentru copiii mici, babysitting/ servicii pentru copii, încălzire, închirieri auto, prânz la pachet, camere izolate fonic, magazin de suveniruri/ cadouri, seif, lift, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, cameră de bagaje, birou de turism, check-in/ check-out express, recepţie deschisă nonstop. Este posibilă parcarea privată gratuit la proprietate.

Facilitati camera
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD in dormitor si in living, acces la internet Wi-Fi (gratuit), iPod station, mini-bar (contra cost), iHome stereo, baie/ cabina de dus, articole de toaleta APIVITA, halate de baie, papuci, uscator de par, masina de cafea/ ceai, fier si masa de calcat (la cerere), balcon / terasa, seif electronic, meniu de perne personalizat.Camerele, apartamentele şi vilele individuale de la Daios Cove sunt concepute elegant şi oferă zone spaţioase de living şi baie din marmură cu o cadă separată şi duş cu efect de ploaie. Toate camerele complexului dispun de serviciu zilnic de menaj.

Activitati/Divertisment
Facilităţile de agrement de la Daios Cove Luxury Resort & Villas includ 2 terenuri de tenis, 2 piscine în aer liber, sporturi nautice (contra cost), centru diving (cost suplimentar), club pentru copii, un centru de conferinţe de 2000 mp, program de animatie si activitati zilnice pt copii, centru SPA sub marca Germaine de Capuccini pe o suprafata de 2500mp cu sauna, bio-sauna, baie de aburi, gimnastica, tratamente, masaj, zona de plaja privata, piscina interioara.Gratuit 2 terenuri de tenis (suprafata sintetica si de iarba), sala fitness dotata modern , programe fitness in timpul zilei, SPA (zona de relaxare, dus cu apa termala, sauna, baie cu abur, tratamente, 2 piscine interioare), seara tematica in restaurantul principal, lectii de bucatarie (1 zi/saptamana, gratuit), lectii de limba greaca (1 zi/saptamana, gratuit), seara cu muzica live.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.