Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat la 900m de satul traditional pescaresc cretan Sissi, pe plaja, la 42 de km fata de Aeroportul International din Heraklion. Facilitati hotel: restaurant principal Artemis, restaurant gourmet, restaurant a la carte The Cave, 4 baruri, 2 piscine exterioare cu apa dulce , piscina interioara cu apa dulce (cu incalzire), 9 sali de conferinte (10-450 pers.), sala TV, magazine, amfiteatru, parcare, internet WiFi in locurile publice (gratuit), internet corner (contra cost), camera depozitare bagaj,centru medical (contra cost) spalatorie , curatatorie chimica (la solicitare, contra cost). Facilitati camere: baie cu cada, accesorii pentru baie, foehn, aer conditionat , seif, televizor, telefon internet WiFi (gratuit), balcon sau terasa.

Localizare

Hotelul este situat la 900m de satul traditional pescaresc cretan Sissi, pe plaja, la 42 de km fata de Aeroportul International din Heraklion.  

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte, cafenea, sali de conferinta, centru de inchirieri masini, parcare, doctor (la cerere), magazin de bijuterii, mini-market. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai doua piscine exterioare cu apa dulce, dintre care una de dimensiuni olimpice, si o piscina interioara cu apa dulce. Totodata, aici veti gasi si un pool-bar si plaja privata cu bar. Pentru copii hotelul pune la dispozitie loc de joaca, mini club cu programe pentru copii intre 4 si 12 ani, piscina separata pentru copii, meniu pentru copii in restaurantul principal, serviciu de baby sitting disponibil (la cerere).

Facilitati camere

Toate camerele, bungalourile si apartamentele sunt proiectate si decorate, combinand eleganta si confortul. Camerele sunt mobilate in stil traditional cretan si sunt dotate cu aer conditionat/ancalzire (in bungalouri reglabil individual, in cladirea principala e controlat centralizat), TV prin satelit, telefon direct, radio-canal muzical, mini-bar, uscator de par si seif.    

Activitati/Divertisment

Cei care vor sa se pastreze in forma chiar si in vacanta, au la dispozitie: schi nautic, jet ski, barci cu pedale, canoe si parasailing, sala de gimnastica cu echipament, sase terenuri de tenis, doua terenuri de squash, volei pe plaja, mini golf, tenis de masa, biliard, programe de animatie de zi si de seara, jocuri video si electronice, cinema in aer liber, seri speciale cu muzica live, club de golf.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Rent-a-car
Loc de joaca pt copii
Bar
Asistenta medicala
Sporturi
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie