Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Nana Beach, construit in stil traditional grecesc, este locatia excelenta pentru cei care vor sa aiba parte de experiente unice, imbinand distractia cu linistea si relaxarea profunda oferita de plimbarile prin gradinile complexului. Activitati Pentru pasionatii de sport, acestia vor putea beneficia de masa de soccer, programe de animatie, sah gigant pe plaja, tir cu arcul, 2 terenuri de volei pe plaja, mini fotbal cu gazon sintetic, mini baschet, polo, biliard, tenis de masa, darts (depozit necesar), 3 terenuri de tenis, lectii de tenis de la instructor calificat (la cerere, contra cost), sala de fitness complet echipata, centru de diving, sporturi de apa. Pentru relaxare au la dispozitie jacuzzi, sauna, hammam,masaj si tratamente de infrumusetare.

Localizare

Nana Beach Hotel este situat perfect pe malul mării, pe coasta de nord a Cretei, la 25 km de aeroportul internațional Heraklion, între orașele pline de viață Chersonissos (în 1,5 km), Stalis (în 1 km) și Malia (în 5 km).

Unele dintre cele mai renumite atracții ale insulei se află la o mică distanță de hotel, ca de exemplu: Palatul din Knossos, Muzeul arheologic din Heraklion, Siturile arheologice Phaistos & Gortys, Ruinele palatului minoic din Malia, Platoul de la Lassithi.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor facilitati pentru copii (piscina, miniclub, teren de joaca, animatie), amfiteatru in aer liber, parcare, internet Wi-Fi (contra cost), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, prosoape de plaja cu plata, 1 piscina principala, 2 piscine pentru copii, parc acvatic pentru copii, 1 piscina acoperita, sala de conferințe (max 200 pers) complet echipată cu toate echipamentele audio-vizuale, receptie cu program nonstop, cameră pentru bagaje cu dulapuri de siguranță (taxă suplimentara), serviciu de spălătorie și curățătorie chimică (contra cost), 24 ore de îngrijire medicală (contra cost).

Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Facilitati camere

Nana Beach dispune de 500 camere, impartite in cladirea principala si bungalow-uri (family room, family apartments, suite). Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV (prin satelit, cu canale muzicale), frigider, baie privata, uscator de par, articole de toaleta, prosoape 100% din bumbac, seif, telefon, balcon mobilat sau terasa cu vedere panoramică la Marea Cretei sau la grădinile magnifice din jurul hotelului, telefon direct, seif (contra cost), serviciu de apel trezire.

Activitati

Pentru pasionatii de sport, acestia vor putea beneficia de masa de soccer, programe de animatie, sah gigant pe plaja, tir cu arcul, 2 terenuri de volei pe plaja, mini fotbal cu gazon sintetic, mini baschet, polo,  biliard, tenis de masa, darts (depozit necesar), 3 terenuri de tenis, lectii de tenis de la instructor calificat (la cerere, contra cost), sala de fitness complet echipata, centru de diving, sporturi de apa. Pentru relaxare au la dispozitie jacuzzi, sauna, hammam,masaj si tratamente de infrumusetare.

Facilitati pentru copii

In cadrul hotelului Nana Beach exista un mediu popular si iubitor, in care securitatea si siguranta copiilor reprezinta principala preocupare. Facilitatile si serviciile special create pentru copii, sunt urmatoarele: piscina exclusivă și parc acvatic, două piscine în aer liber, paturi, spațiu de joacă în aer liber, cu zonă de joacă umbrită și echipament de aventură de înaltă calitate, 5 camere special amenajate pentru activitati de interior, cada pentru copii (la cerere - cu depozit), încălzitoare de sticle (la cerere – contra cost), babysitting (la cerere - taxă suplimentară), bufet pentru copii și meniuri în restaurantul principal din Athina, scaune înalte, divertisment supravegheat pentru copii cu program de dimineață și după-amiaza (jocuri distractive, imprimare de tricouri, competiții, jocuri pe plajă și diverse activități), mini- disco zilnic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Receptie 24h
Loc de joaca pt copii
Camera pentru bagaje
Babysitting
Asistenta medicala
Sala de conferinta
Restaurant
Rent-a-car
Bar
Acces internet
Piscina interioara
Piscina exterioara
Wi-fi / Wireless Lan
Parcare
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie