Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stella Palace Resort and Spa


Descriere

Adresa: Stella Palace Hotel Analipsis Hersonissos Crete

Localizare: pe plaja privata din localitatea Analipsis, la 10 minute cu masina de statiunea Hersonissos, 23 km de aeroport. Hotelul a fost inaugurat in anul 2009.

Facilitati hotel: receptie, 1 restaurant principal si 2 restaurante a la carte, 4 baruri, 2 piscine exterioare (900 mp si 1200 mp), 1 piscina pentru copii, 1 mini piscina, plaja private cu sezlonguri si umbrelute gratuite,lounge si TV, statie de autobus langa hotel, internet Wi Fi (contra cost), mini market (in Stella Village), amfiteatru, echipa de animatie, activitati si seri de divertisment, centru SPA (deschis in 2014, cu piscina interioara, sauna, sala de fitness, tratamente corporale si faciale, masaj), serviciu de spalatorie.

Facilitati camere: 230 camere si 40 apartamente, dotate cu TV, aer conditonat, seif (contra cost), telefon, min frigider, mini bar (contra cost), aer condionat, balcon, prosoape de plaja, halat si papuci de baie, uscator de par, baie cu cada sau dus.

Tipuri de camere:

- DBL Standard : suprafata 28 mp, capacitate 2+ 1 sau 3 persoane, vedere la munte sau la mare

- Family room: suprafata 35 mp, capacitate 3 + 1 sau 2 adulti + 2 copii, vedere la piscina,

- Jacuzzi suite: suprafata 30 mp, capacitate 2 persoane, baie cu Jacuzzi

- Suite cu piscina privata: suprafata 30 mp + pisicna privata 16 mp, capacitate 2 adulti; din partea hotelului, la sosire, se ofera o sticla de vin, fructe si flori. Alte facilitati: DVD/mp3, 2 bai, din care una cu Jacuzzi

- Vile cu 2 etaje: suprafata 64 mp + piscina privata 23 mp, din partea hotelului, la sosire, se ofera o sticla de vin, fructe si flori. este Alte facilitati: DVD/mp3, baie cu Jacuzzi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie