Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Mediterranean Beach este apreciat de cupluri si tineri, este situat chiar pe plaja Ayios Tychonas, la doar 8 km de Limassol, Larmaca este la aproximtaiv 65 de km iar Nicosia la aproximativ 60 km. Zona de baruri si restaurante este foarte aproape de hotel iar cea de shopping la aproximativ 7 km de hotel.


Puncte de interes: Amathus - 2 km , Castelul Medieval - 8 km.


FACILITATI HOTEL: Cladirea are 6 etaje si un total de 292 de camere. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai umratoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby, 5 lifturi, aer conditionat, seif, salon de coafura, magazine, parcare (gratuita), exchange, 5 restaurante, 3 baruri, conexiune internet wireless gratuita, room service, spalatorie, 3 piscine exterioare, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina ( 10:00-18:00), tennis si biliard ( contra-cost), centru spa & wellness cu sauna, jacuzzi si diverese tratamente cosmetice, spectacole seara si muziva live, loc de joaca pentru copii, mini club pentru copii ( 4-12 ani ), babysitting, sala de jocuri electronice.


FACILITATI CAMERE: Camerele deluxe sunt confortabile si elegante, au o suprafata de aproximativ 25 mp, pot avea vedere la mare sau inland view si dispun de: pat dublu sau 2 paturi twin, baie cu cada si dus, uscator de par, mini bar, seif , TV LCD, balcon cu vedere la mare / piscina sau inland view, dressing, telefon, posibilitatea de a prepara ceai si cafea in camera, pe jos au parchet si mocheta.
Camerele superior si cele family au in jur de 30-31 mp.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie