Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Panwaburi Beachfront Resort

Descriere

Cu vedere la malul mării, Panwaburi Beachfront Resort - SHA Extra Plus oferă cazare de 5 stele in Panwa Beach și oferă o piscină in aer liber, centru de fitness și restaurant. Proprietatea se află la aproximativ 200 de metri de plaja Ao Yon, la 2,2 km de plaja Panwa și la 2,2 km de acvariul Phuket. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop, transferuri de la/la aeroport, room service și WiFi gratuit in intreaga proprietate.

La hotel, fiecare cameră are o terasă. Dotate cu o baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite, camerele de la Panwaburi Beachfront Resort - SHA Extra Plus au TV cu ecran plat și aer condiționat, iar unele camere sunt dotate cu zonă de relaxare. Unitățile vor pune la dispoziție oaspeților un frigider.

La unitatea de cazare, oaspeții sunt bineveniți să profite de o saună.

Casa Chinpracha este la 11 km de Panwaburi Beachfront Resort - SHA Extra Plus, iar Muzeul Thai Hua este la 11 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Phuket, situat la 41 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie