Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARIBBEAN BAY HOTEL.


Descriere

Hotelul MLL Caribbean Bay reprezinta o alegere ideala pentru cei care doresc sa imbine vederile de neegalat ale Marii Mediteranene cu briza racoroasa de pe coasta de est a Palmei de Mallorca.

Puncte forte
- Situat aproape de plaja- Camere generoase si primitoare- Piscina exterioara- Restaurant in incinta hotelului

Localizare
Hotelul MLL Caribbean Bay este situat in centrul statiunii El Arenal si la doar 5 minute de o plaja superba, cu nisip auriu si fin. In apropierea hotelului, se regasesc magazine, restaurante, precum si o statie de autobuz. Printre punctele de atractie din apropiere, se numara: Parcul Acvatic de Distractii Aqualand El Arenal (la aproximativ 2 km de cazare), Acvariul Palma (la aproximativ 4 km de cazare) si Piata Saptamanala, de unde se pot cumpara fructe, legume si produse proaspete specifice (la aproximativ 4.5 km de cazare). Aeroportul Palma de Mallorca este situat la o distanta de aproximativ 5.5 km fata de hotel.

Plaja
Playa S’Arenal este o plaja cu nisip fin si auriu situata in El Arenal, avand deschidere catre Golful Palma. Apele sale calde si cristaline ii confera o atmosfera autentica, placuta si plina de viata. De-a lungul plajei se gasesc magazine si restaurante.

Facilitati hotel
Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie de Hotelul MLL Caribbean Bay, se numara: camere pentru nefumatori, camere pentru persoanele cu dizabilitati, lift, seif unde va puteti depozita obiectele de valoare (contra cost), spatiu pentru depozitarea bagajelor, acces pentru persoanele cu dizabilitati, internet wireless (contra cost), aer conditionat, snack bar, restaurant in incinta hotelului si o cafenea, inchirieri de masini si biciclete, bar, terasa la soare, transfer aeroport (contra cost).

Facilitati camere
Hotelul dispune de un numar de 224 camere, spatioase si confortabile. Camerele duble standard au o suprafata de 14 metri patrati si sunt dotate cu: aer conditionat, incalzire centralizata, televiziune prin cablu si telefon, baie privata si uscator de par, balcon, seif, birou.

Facilitati camere
Pentru copii, hotelul pune la dispozitie: meniu pentru copii, filme si DVD-uri, camera de joaca, puzzle-uri precum si multe alte jocuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.