Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 BLUE MAR - BOUTIQUE HOTEL - ADULTS ONLY


Descriere

Hotelul H10 Blue Mar Boutique, localizat pe plaja din Camp de Mar, este o locatie destinata exclusiv adultilor. Cu un decor contemporan elegant si vedere spectaculoasa la mare, hotelul ofera turistilor o piscina exterioara, un centru de infrumusetare si un centru spa cu sauna, masaj si sala de fitness.

Puncte forte

- Locatie excelenta
- Camere primitoare si confortabile cu vedere la mare
- Centru wellness & spa
- Restaurant in incinta hotelului

Localizare

Hotelul H10 Blue Mar Boutique este situat in Camp de Mar, un satut mic si cochet si ofera acces imediat la plaja. In apropierea hotelului, se regasesc restaurante, o cafenea, precum si o statie de autobuz. Printre punctele de atractie din apropiere, se numara: Centrul de Tenis Jonathan Markson (la 2.2 km de hotel), Centrul de plecare in excursii cu vaporasul Cruceros Cormoran (la 2.6 km de hotel) si Centrul de Scuba Diving ZOEA (4.6 km de hotel). Aeroportul Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 26.5 km fata de hotel.

Plaja

Atingerea calda ca o mangaiere a nisipului fin si apele cristaline a superbei plaje ce se afla in fata hotelului, va vor purta pe aripile visului, catre un taram mistic si plin de bucurie. In imediata apropiere a plajei se regasesc cateva restaurante precum si un bar.

Facilitati hotel

Printre facilitatile si serviciile puse la dispozitie de Hotelul H10 Blue Mar Boutique, se numara: camere pentru nefumatori si persoane cu dizabilitati, lift, terasa la soare, seif, schimb valutar, spatiu de depozitare pentru bagaje, restaurant in incinta hotelului si cafenea, meniu cu dieta speciala (la cerere), snack-bar, internet wireless gratuit, aer conditionat, serviciu de trezire, birou de turism, diferite tipuri de masaj, salon de infrumusetare (coafor, frizerie, manichiura si pedichiura precum multe altele), receptie deschisa nonstop, transfer aeroport (contra cost), inchireri auto, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, sali de conferinte si petreceri (contra cost).

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 101 camere spatioase si confortabile. Camerele duble standard au o suprafata de 20 de metri patrati si sunt dotate cu: baie privata, uscator de par, aer conditionat si incalzire, seif, televiziune prin cablu si telefon, radio, serviciu de trezire, aparat de cafea sau ceai, birou, priza langa pat, minibar, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness

Locatie