Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Elysium se bucura de o localizare pe plaja in apropiere de izvoarele din Kalithea si este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante in stil grecesc.

Localizare

Hotelul Elysium Hotel & Spa se bucura de o localizare pe plaja in apropiere de izvoarele din Kalithea, la 9 km de orasul Rhodos si la doar 4 km de Faliraki. Plaja din fata hotelului se intinde pe o lungime de 400 m.

Facilitati camere

Este un hotel de lux alcatuit din 3 anexe construite in stil modern. Camerele hotelului sunt spatioase si luxoase cu un design modern si mobila eleganta, oferind o vedere spectaculoasa la mare sau la gradina. Camerele sunt dotate cu paturi twin sau un pat queen size, televizor, telefon, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia clientilor o serie de facilitati precum: 3 piscine in aer liber, piscina pentru copii, plaja cu nisip amenajata cu sezlonguri si umbrele, Spa, restaurante si baruri, animatie, magazine.

Activitati

Cei mai activi au la dispozitie fitness, teren de tenis, mini golf, tenis de masa, volei pe plaja, centru de sporturi acvatice in apropiere.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.elysium.gr) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Seif
Room service
Receptie 24h
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
CH ( incalzire centralizata )
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Bar
Babysitting
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Restaurant
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie