Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Sigalas este o clădire în stilul tipic din Insulele Ciclade, situată pe faimoasa plajă cu nisip negru din Kamari.

Localizare

Hotelul Sigalas este situat la 3 km de Aeroportul Santorini şi la 12 km de portul Athinios. Oraşul plin de viaţă Fira este la 8 km.

Facilitati hotel

Hotelul Sigalas este o clădire în stilul tipic din Insulele Ciclade, situată pe faimoasa plajă cu nisip negru din Kamari. Pune la dispoziţie o piscină cu apă dulce şi un bar la piscină. Unităţile de cazare sunt luminoase şi aerisite, oferind terasă sau balcon cu vedere la grădină sau la Marea Egee.

Restaurantul proprietăţii oferă mâncăruri grecești și mediteraneene, fiind deschis între orele 11:00 și 22:00. Barul hotelului servește cafea și băuturi cu sau fără alcool până la ora 23:00.

Pe plajă, oaspeţii au la dispoziţie şezlonguri şi umbrelele de soare gratuite. Centrul de afaceri al hotelului oferă WiFi gratuit, precum şi internet gratuit prin cablu.

O serie de restaurante, cafenele şi magazine se află la numai 400 m de proprietate. 

Facilitati camere

Toate camerele Hotelului Sigalas sunt decorate în nuanţe de alb şi albastru, având aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi frigider. De asemenea, studiourile şi apartamentele includ chicinetă cu aparat de cafea şi plită de gătit. Unele dintre ele au şi zonă de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Room Service
Piscina exterioara
Parcare
Wi-fi / Wireless Lan

Locatie