Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aflat in frumoasa statiune Tsilivi, Hotelul Filoxenia emana un aer modern, si ofera turistilor o atmosfera de vis, intregita de imaginea resortului care se reflecta in apa imensei piscini exterioare. Localizare: Hotelul se află in statiunea Tslivi, la doar 4 km de orașul Zante, situat ideal într-una din zonele mai puțin aglomerate și frumoase din insulă. Facilitati hotel: Hotelul ofera facilități si servicii asigurand astfel oaspetiilor sai toate conditiile necesare unei sederi relaxante si lipsite de griji.Printre facilitati se enumara: receptie 24 h, restaurant, acces la WiFi, lobby lounge, piscina pentru adulti și piscină pentru copii , bar la piscina, snack bar , teren de fotbal, camera de joaca pentru copii. Facilitati camere: Hotelul dispune de 100 de camere si sunt dotate cu aer conditionat, seif, telefon fix (cost suplimentar), chicineta complet utilata si dotata cu frigider, prajitor de paine si cuptor cu microunde, baie cu dus sau cada, uscator de par.

Localizare

Hotel Filoxenia este la doar 4 km de centrul oraşului Zakynthos, situat intr-unul din mediul rural mai puţin aglomerat la doar cateva minute de cea mai apropiata plaja si de centrul aglomerat al Tsilivi.

Facilitati hotel

Filoxenia pune la dispozitia turistilor doua piscine exterioare si o piscina pentru copii, un snack bar, cocktail bar , TV lounge, mini market si loc de joaca pentru copii, rent-a-car, masaj si reflexoterapie, calarie si coafor.

Facilitati camere

Toate cele 100 de apartamente si studiouri au in doatare aer conditionat, telefon cu linie directa, seif (contra cost), chicineta echipata complet.

Activitati/Divertisment

Pentru petrecerea timpului liber hotelul pune la dispozitia turistilor mini fotbal, sala de recreere ce include biliard, playstation si jocuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Rent-a-car
Loc de joaca pt copii
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )

Locatie