Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Koukla Mare Studios


Descriere

LOCALIZARE: In Lithakia, la 250 metri de Plaja Koukla si la mai putin de 1 km de plaja Agios Sostis. Aeroportul din Zakynthos este la 10 km de hotel. Plaja Laganas este la 1.7 km.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 2 etaje, 33 de camere, 1 cladire principala si una secundara. Acesta pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: piscina exterioara, terasa, sezlonguri si umbrela la piscina, restaurant, parcare, conexiune internet wireless ( gratuita).


FACILITATI CAMERE: Studio standard - dispune de 2 paturi twin, pat suplimentar, patut pentru copii (gratuit), balcon, cana electrica, internet ( gratuit), seif ( contra-cost), TV cu programe prin satelit, aer conditionat(contra-cost), baie cu dus.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.