Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

 Localizare: Hotelul Matilda este situat in cea mai frumoasa zona a insulei, in Vassilikos, la doar 7 km de orasul Zakynthos si in apropiere de aeroport.  Facilitățile hotelului: Hotelul pune la dispozitie: receptie, restaurant cu specific traditional grecesc si international, bar, lounge, seif (contra cost), babysitting (la cerere si contra cost), piscina pentru adulti, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, serviciu de inchiriere masini si parcare gratuita, serviciu de trezire(la cerere), spalatorie (contra cost).  Facilitățile camerelor: Camerele au in dotare TV, telefon, mini-bar, aer conditionat (inclus in pret), acces internet Wi-Fi gratuit, uscator de par, baie cu dus/cada, seif (contra cost) si balcon cu vedere.

Localizare

Hotelul Matilda este situat in cea mai frumoasa zona a insulei, in Vassilikos, la doar 7 km de orasul Zakynthos si in apropiere de aeroport.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie: receptie, restaurant cu specific traditional grecesc si international, bar, lounge, seif (contra cost), babysitting (la cerere si contra cost), piscina pentru adulti, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, serviciu de inchiriere masini si parcare gratuita.

Facilitati camere

Camerele au in dotare TV, telefon, mini-bar, aer conditionat (inclus in pret), acces internet Wi-Fi gratuit, uscator de par, baie cu dus/cada si balcon cu vedere catre munte sau mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Bar
Babysitting

Locatie