Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: situat la 7 km de Kavarna, in a doua linie de hoteluri, la 1000 m de plaja. Complexul a fost construit in 2007.
Capacitate: 16 cladiri a cate 3 si 4 etaje, 17 studiouri, 18 apartamente cu 1 dormitor, 65 apartamente cu 2 dormitoare.
Facilitati: 5 piscine exterioare, restaurante, bar la piscina, bar pe plaja, crama, cabinet medical, salon de infrumusetare, fitness, sauna, masaj, seif la receptie (contra cost), internet Wi-Fi (contra cost), sala de conferinte (70 persoane), tenis de masa, inchiriere biciclete, bancomat, birou de schimb valutar, magazin, spalatorie, parcare (la cerere).
Facilitati copii: piscina pentru adulti cu sectiune pentru copii, meniu pentru copii, loc de joaca pentru copii, babysitter (la cerere), patut pentru infanti (la cerere), camera pentru copii.
Se acepta plata cu cartile de credit.
Este permis accesul cu animale de companie (contra cost).
Studio (40mp): pat matrimonial, aer conditionat, balcon, TV, conexiune la internet Wifi (contra cost), telefon, kitchineta: tacamuri si accesorii de bucatarie, ceainic electric, prajitor de paine, plita electrica, cuptor, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, masa de calcat, fier de calcat, baie cu dus, uscator de par, stand uscator de rufe, pardoseala din gresie.
Apartament 1 dormitor (cca 60mp): pat matrimonial sau 2 paturi, fotoliu, usa intermediara intre dormitor si living, aer conditionat, balcon, TV, conexiune la internet WiFi (contra cost), kitchineta: tacamuri si accesorii de bucatarie, ceainic electric, prajitor de paine, plita electrica, cuptor, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, masa de calcat, fier de calcat, baie cu dus, uscator de par, wc, stand uscator de rufe, podeaua este acoperita cu gresie.
Apartament cu 2 dormitoare (90mp): pat matrimonial sau 2 paturi, usa intermediara, canapea extensibila, aer conditionat, TV, conexiune la internet WiFi (contra cost), kitchineta: tacamuri si accesorii de bucatarie, ceainic electric, prajitor de paine, plita electrica, cuptor, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, masa de calcat, fier de calcat, baie cu dus, uscator de par, wc, podeaua este acoperita cu gresie, balcon.
GRATUIT: piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina, fitness, seif la receptie, parcare (in limita locurilor disponibile), transport la/de la plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie