Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 1000 m de plaja. Anul constructiei -2013
Capacitate: 21 camere duble, 36 studio, 18 apartamente cu un dormitor si 18 apartamente cu 2 dormitoare.
Facilitati: Cladirea este construita pe 4 etaje, are 2 lifturi, acces internet -Wi-Fi, card credit, schimb valutar, parcare (contra cost), piscina exterioara, restaurant a la carte, room service, sky bar/restaurant, lobby bar, pool bar, fitness, masaj, business center, inchiriere fier de calcat, curatatorie chimica
Facilitati pentru copii: sectiune pentru copii in piscina principala, patut pentru infanti (gratuit), camera pentru copii, spatiu de joaca, babysitter (la solicitare, contra cost ),meniu pentru copii
Nu este permis accesul cu animale de companie!
Camerele duble au o suprafata de 16 metri patrati au vedere la parc si sunt dotate cu pat dublu sau doua paturi single, aer conditionat, tv, telefon, mini bar, seif in camera (gratuit), acces internet Wi-Fi-gratuit, parchet, cabina de dus, set de cosmetice in baie, uscator de par, toaleta, halat si papuci de baie. Serviciu de curatenie zilnic, lenjeria este schimbata de 3 ori pe saptamana, prosoapele sunt schimbate zilnic.
Studio are o suprafata de 37 mp si este dotat cu pat dublu sau doua paturi single, canapea extensibila, vedere la parc, vedere la mare, aer conditionat, tv, telefon, mini bar, seif in camera(gratuit), balcon, acces internet Wi-Fi (gratuit), parchet, ceainic electric, cada si cabina de dus, set de cosmetice in baie, uscator de par, toaleta, halat si papuci de baie. Serviciu de curatenie zilnic, lenjeria este schimbata de 3 ori pe saptamana, prosoapele sunt schimbate zilnic.
Apartamentele cu 1 dormitor au o suprafata de 42 mp si sunt dotate cu pat dublu, canapea extensibila, vedere la mare, vedere la parc, aer conditionat, tv, telefon, seif in camera (gratuit), balcon, acces internet Wi-Fi (gratuit), parchet, tacamuri si ustensile de bucatarie, ceainic electric, aragaz electric, aspirator, cabina de dus, set de cosmetice in baie, uscator de par, toaleta, papuci si halat de baie.Serviciu de curatenie zilnic, lenjeria este schimbata de 3 ori pe saptamana, prosoapele sunt schimbate zilnic.
Apartamentele cu 2 dormitoare au o suprafata de 62 mp si sunt dotate cu pat dublu, canapea extensibila, vedere la mare, vedere la parc, aer conditionat, tv, telefon, seif in camera (gratuit), balcon, acces internet Wi-Fi (gratuit), parchet, tacamuri si ustensile de bucatarie, ceainic electric, aragaz electric, aspirator, 2 cabine de dus, set de cosmetice in baie, uscator de par, 2 toalete, papuci si halat de baie.Serviciu de curatenie zilnic, lenjeria este schimbata de 3 ori pe saptamana, prosoapele sunt schimbate zilnic.
GRATUIT: piscina, sezlonguri si umbrele la piscina, fitness, conexiune WiFi, spatiu de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie