Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 9 hoteluri

Bran, Romania Vezi locatia pe harta

DESCRIERE UNITATE DE CAZAREComplexul este situat la 800 de metri de Castelul Bran si se intinde pe o suprafata de aprox 60000 mp Este format din 12 vile cu capacitate intre 5 si 24 camere 2 restaurante 1 terasa bar baza de agrement sala de teatru par . . .

Bran, Romania

Complexul Wolf este situat in imediata apropiere a castelului BranHotelul Wolf 1 prin simplitate si eleganta ofera servicii de inalta calitate pentru relaxarea si odihna oricarui oaspete Clasificat la categoria 3 hotelul asigura conditiile unui sejur . . .

Bran, Romania Vezi locatia pe harta

Informatii despre hotelHotel Wolf in Bran este o destinatie perfecta atat pentru afaceri cat si pentru agrement combinand facilitati de ultima generatie cu interior clasic de luxLocalitatea Bran se afla la aproximativ 30 km orasul principal din zona . . .

Bran, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEHotel New Wolf fostul hotel Wolf 1 dupa o renovare integrala facuta in anul 2022 a fost ridicat prin dotarile si serviciile pe care le asigura la clasificarea de 4 steleDESCRIERE UNITATE DE CAZAREHotel New Wolf 4 are 20 camere dubl . . .

Bran, Romania Vezi locatia pe harta

IINFORMATII GENERALEComplexul Wolf si-a intregit imaginea prin inaugurarea unui nou hotel Hotel WOLF 2care se adauga Hotelului New Wolf fost Hotel Wolf 1Hotelul finalizat in 2009 chiar daca ocupa o suprafata de peste 6000 mp si este structurat pe 5 . . .

Bran, Romania

HOTEL LA DOLCE VITA 4 modernizat s redeschis in decembrie 2019 este o destinati perfecta atatpentru agrement cat si pentru afaceri combinand facilittile moderne cu spatiile generoase si ospitalitatea specific zonei Acesta este situat in Tohanul Nou - . . .

Bran, Romania Vezi locatia pe harta

Informatii despre hotelSituat la 2 km de Castelul Bran Bran Hotel New Wolf ofera parcare privata gratuita un teren de fotbal si o terasa Acest hotel este situat la 29 km de Castelul Groazei Bran Centrul orasului este la 4 km de proprietate Statia de . . .

Bran, Romania

CLUB VILA BRAN este locul unde trebuie sa mergeti daca vreti sa va petreceti concediul la munte in Romania fara sa regretati ca nu l-ati petrecut in strainatate Acesta este situat la cca 600 m de la intrarea in Bran dinspre Brasov si la cca 800 m de . . .