Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotel More este un hotel-boutique de lux, situat chiar langa mare in minunatul golf Lapad, unul din cele mai frumoase locuri din Dubrovnik. Hotelul se afla la 3.5 km de centrul istoric al orasului Dubrovnik iar Aeroportul International Dubrovnik este la 23 de km.
FACILITATI: Hotelul dispune de: 8 etaje, 5 lifturi, 2 restaurante, lobby bar, piscina exterioara, piscina interioara, cave bar - amenajat intr-o pestera naturala, exchange, room service, Sali de conferinta, spalatorie, parcare si garaj, centru Wellness, sala de fitness, baby sitting.
CAPACITATE: 77 de camere si 8 suite ( 54 de camera duble/twin cu balcon si vedere la mare, 13 camere classic double /twin cu balcon, 9 classic double, 1 family room, 1 suite executive cu terasa, 3 suite deluxe si 4 junior suite).
FACILITATI CAMERE: Camerele sunt moderne, decorate in culori naturale si sunt echipate cu: aer conditionat, telefon cu linie directa, accesla internet de mare viteza, TV LCD prin satelit, seif, mini bar, halate si papuci de baie, baie cu dus si uscator de par, oglinda cosmetica, posibilitatea de a prepara ceai si cafea in camera, produse de cosmetica si igiena.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.