Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Bran Brad Bega


Descriere

Descriere
Descriere generala
Complexul hotelier Bran Brad Bega esteformat din 3 hotleuri apropiate, renovate integral in 2008 - 2010 simodernizat. Complexul dispune de finisaje de calitate si se bucura deapropierea de cea mai buna plaja din statiune - plaja Belona.

Localizare
Complexul este situat in sudul statiunii, la 30 m de plaja.

Distante
- 1 km de Gara din Eforie Nord;
- 13 km pana la Constanta

Puncte de interes
- Lacul Techirghiol

Atu-uri hotel
- distanta mica pana la plaja
- Baza de tratamentaaaBalneoSPAaaa

Facilitati
- Restaurant
- Bar
- Bar la piscina
- Parcare supravegheata
- Receptie 24/24h
- Sala de conferinte
- Climatizare
- Spatiu pentru pastrat bagaje
- Internet
- Acceptare carti de credit
- Fitness
- piscina exterioara
- Jacuzzi
- Masaj
- Sauna
- Centru spa & wellness

Camere
Hotelul Brad*** din Eforie Nord dispune de 12camere single, 174 camere duble si 33 apartamente. Hotelul arestructura Parter+3 etaje, beneficiind de lifturi. Toate camerele de la Bran-Brad-Begaau pardoseala cu mocheta.
Dispuse paralel cu tarmul marii, jumatate din camere au vedere la maresi cealalta jumatate vedere la statiune.

Tipuri camera
Dubla Standard - cea fara balcon
Dubla Superior - cea cu balcon
Apartament

Descriere si dotari camere: Camerele duble standard nu au balcon si sunt dotate cu sistem de climatizare, minibar, internet wireless, TV cablu, seif, telefon, baie cu dus, uscator de par, acces cu cartela.

Camerele duble superioare au balcon si sunt dotate cu sistem de climatizare, minibar, TV cablu, uscator de par, seif, baie cu dus, telefon, acces cu cartela.

Apartamentul standard este compus dintr-un living cu canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial separat cu usa de living, nu dispune de balcon. Dotarile sunt similare camerelor duble.

Apartamentul superior este compus dintr-un living cu canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial separat cu usa de living, dispune de balcon si are vedere la mare. Dotarile sunt similare camerelor duble.

Servicii de masa: Masa se poate servi in cele 2 restaurante. Specificul acestora este romanesc si international, iar modul de servire al mesei este: micul dejun, pranzul si cina in sistem bufet suedez in functie de numarul de turisti.

Animale de companie: Accesul cu animale de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie