Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

omplexul Hotelier Dunarea se afla in statiunea Eforie Nord, situata la 14 km de Constanta, care imbina turismul recreativ cu cel balnear fiind renumita in toata Europa.
Localizare
Hotelul este situat in Eforie Nord, intr-o oaza de liniste, in partea de sud a statiunii , in apropierea garii, la jumatatea distantei dintre Marea Neagra si Lacul Techirghiol, la aproximativ 400 m de mare.Renovari: renovat integral in anul 2009;
Check in : 18.00
Check out: pana in 12.00


Distante
-14 km de centrul orasului Constanta;

Puncte de interes
- Lacul Techirghiol;
- Portul Constanta (12 km);

Entertainment:
Copii:
- 2 locuri de joaca amenajate;
- Club Delfin - pentru copiii 5 - 8 ani;
- Activitati :,concursuri , spectacole,discoteca,karaoke,teatru de papusi, desen, face painting ,fitness
Adulti:
- muzica live / formatie
- discoteca in aer liber
- aqua gim
- Spectacole cu ansambluri folclorice traditionale

Tipuri de cladiri :
6 cladiri parter;
11 cladiri P+1E ;
6 cladiri P+2E.

Repartizarea camerelor dupa numarul de paturi:

Single (1 pat): 0
Duble (pat matrimonial sau pat twin): 245 camere
Duble superioare (pat matrimonial): 30 camere
Triple (pat matrimonial+pat twin): 32 camere
Apartamente: 8 apartamente

Dotarea camerelor:
Baie proprie
Televizor
Televiziune prin cablu
Aer conditionat
Uscator de par
Racitor
Balcon sau terasa

Piscina - SE VA DESCHIDE DIN 15.06.2021
Piscina adulti in aer liber aprox. 600mp;
Piscina copii in aer liber aprox. 20mp;
Jacuzzi in aer liber aprox. 12mp

Bar
Bar restaurant
Bar piscina
Bar plaja

Sali de conferinta dotate cu ecran , videoproiector si sonorizare
Sala de conferinta Mara modulara capacitate 250 persoane sau 2 x 125 persoane;
Sala de conferinta Roxana capacitate 75 persoane

Servicii de masa
Restaurant cu terasa
Specificul restaurantului : traditional romanesc si international
Servirea : regim self service (autoservire)
Capacitate de servire 650 locuri / serie
Modul de servire al mesei card valoric (bonuri valorice)

Servicii gratuite
Internet in locurile publice (piscina , restaurant
Parcare gratuita in limita locurilor disponibile
Seif la receptie
Piscina
Jacuzzi
Transportul bagajelor
Servicii curierat
Transmiterea mesajelor
Trezirea clientilor;

Accesul interzis cu animale de companie

Pentru sejururile cumparate cu masa Tarif Cazare CV40 (micul dejun si fisa cont card valoric de 40 lei/zi/persoana adulta) sau Tarif cazare CV80 (micul dejun si fisa cont card valoric 80 lei/zi/persoana adulta ) banii incarcati si ramasi pe card pot fi cheltuiti pe toate serviciile oferite in incinta Complexului Hotelier Club Dunarea *** ( restaurant , bar piscina , bar restaurant , bar plaja, inclusiv prelungirea sejurului in limita locurilor disponibile, etc..) pana in momentul efectuarii check-outlui (eliberare camera), exclus produse comercializate in magazinul din receptie si tigari.
Banii de pe card trebuiesc consumati pana la ora 12.00 din ziua decazarii , deoarece acesti bani nu se returneaza

Bar piscina: program 09.00 - 20.00 acces gratuit la piscina hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii.
Bar restaurant : program 08.00 - 21.30
Terasa receptie: program 10.00 - 22.00
Bar plaja: program 09.00 - 18.00 acces gratuit pe plaja hotelului -2 sezlonguri de plaja si umbrela pentru fiecare camera in limita disponibilitatii - gratuite.
Programul poate suferi modificari.

Alte Facilitati
Acces gratuit la Academia de Joaca - gradinita de copii, spatiu amenajat in incinta.
Incepand cu 20 iunie cei mici vor beneficia de prezenta echipei de animatori intre orele 10.00 - 19.00, jocuri si jucarii pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 10 ani, desene animate, teatru de papusi, modelling de baloane, face painting, kids disco & karaoke.
Acces gratuit la internet wirless in zona piscina si restaurant.
Acces gratuit la locurile de joaca pentru copii in cadrul complexului si piscina.
Parcare auto gratuita, dar nepazita, inclusa in limita disponibilitatii.
Parcarea autovehiculelor clientilor hotelului este pusa la dispozitie gratuit, in limita locurilor disponibile.
Capacitatea parcarilor este de aproximativ 150 locuri, iar hotelul nu efectueaza rezervari pentru parcare. Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru masinile din parcarea privata si pentru obiectele lasate in interiorul acestora.

In ultima zi de sejur, clientii hotelului vor elibera camerele la ora 12.00, iar balagajele (daca vor dori) pot fi depuse la receptie in camera special amenajata pentru bagaje . In caz contrar, doar dupa confirmarea hotelului in scris, clientii pot elibera camera pana la ora 16.00 si vor achita o taxa suplimentara in valoare de 50% din o noapte de cazare, iar daca elibereaza camera dupa ora 16.00 vor plati o taxa de 100% din noaptea de cazare.

Este interzis( indiferent de motiv) introducerea de produse alcoolice, bauturi racoritoare si alimentare, altele decat cele provenite din cadrul Complexului Hotelier Club Dunarea. Produsele alimentare si bauturile,in incinta Complexului, se servesc exclusiv in locatiile: restaurant, terasa restaurant, terasa receptive, piscina , plaja, pe parcursul sejurului. DBL - camera dubla standard
Toate cele 244 camere duble standard impartite in corpuri de cladiri cu regim de inaltime P+1E si P+2E sunt elegant mobilate, proiectate pentru a oferi clientilor servicii si confort. Dotate atat cu paturi matrimoniale cat si cu paturi twin, mobilate cu gust intr-un stil aparte, creand un mediu relaxat si confortabil, toate au balcon privat sau terasa.
Numarul maxim de persoane care se pot caza intr-o astfel de camera este de 2 adulti si 2 copii, cu sau fara pat suplimentar, in functie de varsta.
DBLS - camera dubla superior
Toate cele 30 de camera duble superior, impartite in corpuri de cladiri cu regim de inaltime parter, sunt elegant mobilate, , proiectate pentru a oferi clientilor servicii si confort. Dotate cu paturi matrimoniale, mobilate cu gust intr-un stil aparte , creand un mediu relaxat si confortabil, toate au terasa privata.
Numarul maxim de persoane care se pot caza intr-o astfel de camera este de 2 adulti si 2 copii , cu sau fara pat suplimentar, in functie de varsta.
TRPL - camera tripla
Toate cele 32 de camere triple impartite in corpuri de cladiri cu regim de inaltime P +2E sunt elegant mobilate, proiectate pentru a oferi clientilor servicii si confort. Dotate cu pat matrimonial si un pat twin, , mobilate cu gust intr-un stil aparte , creand un mediu relaxat si confortabil, toate au balcon privat sau terasa .
Numarul maxim de persoane care se pot caza intr-o astfel de camera este de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii, fara pat suplimentar.
AP - apartament
Toate cele 8 apartamente , impartite in corpuri de cladiri cu regim de inaltime parter, sunt elegant mobilate, , proiectate pentru a oferi clientilor servicii si confort. Dotate cu pat matrimonial si un pat twin, , mobilate cu gust intr-un stil aparte , creand un mediu relaxat si confortabil, toate au terasa privata. Baile acestor apartamente sunt mai mari si sunt prevazute cu dus.
Numarul maxim de persoane care se pot caza intr-o astfel de camera este de 3 adulti si un copil sub 12 ani, sau 2 adulti si 2 copii.
Numarul maxim de paturi suplimentare care pot fi introduce in camerele duble standard, superior si apartament este 1(unu).


Prezentare servicii restaurant si baruri:
Restaurantul Complexului Hotelier Club Dunarea are o capacitate de 450 locuri in interior si 200 locuri pe terasa.
Mic dejun: - servire in regim buffet suedez intre orele 7.30-10.00 -bauturi incluse: apa plata, ceai, cafea, racoritoare,carbogazoase
Pranzul si cina: vor fi servite in regim self serv ( autoservire) intre orele 12.30 - 21.30.
Pe toata perioada sezonului (iunie, iulie, august) masa se va servi sub forma de self serve( autoservire). Pentru perioada in care gradul de ocupare al Complexului Hotelier Club Dunarea este mai mic de 20%, masa se va servi a la carte.
Pentru sejururile cumparate cu masa Tarif Cazare CV40-50 (micul dejun si fisa cont card valoric de 40-50 lei/zi/persoana adulta) sau Tarif cazare CV80-100 (micul dejun si fisa cont card valoric 80-100 lei/zi/persoana adulta ) banii incarcati si ramasi pe card pot fi cheltuiti pe toate serviciile oferite in incinta Complexului Hotelier Club Dunarea *** ( restaurant , bar piscina , bar restaurant , bar plaja.) pana in momentul efectuarii check-outlui (eliberare camera), exclus tigari.
Bar piscina: program 09.00 - 20.00 acces gratuit la piscina hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii.
Bar restaurant : program 08.00 - 21.30
Bar plaja: program 09.00 - 18.00 acces gratuit pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri de plaja si umbrela pentru fiecare camera.
Programul de mai sus poate suferi modificari in functie de gradul de ocupare al hotelului si in functie de legislatia in vigoare.

Alte Facilitati
Acces gratuit la internet wirless in zona piscina si restaurant.
Acces gratuit la locurile de joaca pentru copii in cadrul complexului si piscina.
Parcare auto gratuita, dar nepazita, inclusa in limita disponibilitatii.
Parcarea autovehiculelor clientilor hotelului este pusa la dispozitie gratuit, in limita locurilor disponibile. Capacitatea parcarilor este de aproximativ 100 locuri, iar hotelul nu efectueaza rezervari pentru parcare. Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru masinile din parcarea privata si pentru obiectele lasate in interiorul acestora.
REGULAMENT INTERN COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA:
Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 ( ora pana la care poate fi ocupata camera/ check-in)
Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 ( ora la care trebuie eliberata camera / check-out) prin predarea cheii, a cardului valoric si bratarilor de identificare .
Banii de pe card trebuiesc consumati pana la ora 12.00 din ziua decazarii , deoarece acesti bani nu se returneaza .
Cererile pentru check-in sau check-out la alte ore se onoreaza in functie de gradul de ocupare al hotelului.
In ultima zi de sejur, clientii hotelului vor elibera camerele la ora 12.00, iar balagajele (daca vor dori) pot fi depuse la
receptie in camera special amenajata pentru bagaje . In caz contrar, doar dupa confirmarea hotelului in scris, clientii pot elibera camera pana la ora 16.00 si vor achita o taxa suplimentara in valoare de 50% din o noapte de cazare, iar daca elibereaza camera dupa ora 16.00 vor plati o taxa de 100% din noaptea de cazare.
Valoarea de achitat pentru late check-out se va calcula in functie de tarifele afisate la receptie.
Accesul la serviciile gratuite este permisa numai clientilor hotelului.
Este interzis( indiferent de motiv) introducerea de produse alcoolice, bauturi racoritoare si alimentare, altele decat cele
provenite din cadrul Complexului Hotelier Club Dunarea. Produsele alimentare si bauturile,in incinta Complexului, se servesc exclusiv in locatiile: restaurant, terasa restaurant, terasa receptive, piscina , plaja, pe parcursul sejurului.
Este interzisa extragerea de alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera , produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei.

ATENTIE : incepand cu data de 01.01.2022 intra in vigoare hotararea nr 325/17.12.2021 a Consiliului Local al orasuluiEforie , care cuprinde instituirea taxei special pentru promovare turistica insuma de 3 lei/persoana/noapte cazara pentru fiecare zi de sejur a turistului.Aceasta taxa se achita de catre turisti in momentul cazarii acestora lareceptia hotelului.
Va rugam sa aduceti la cunostinta acest aspect turistilor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie