Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:

Hotelul este amplasat in zona de sud a statiunii Eforie Nord la cateva minute de centrul statiunii, vizavi de hotel Europa si la circa 100 m de plaja Belona, cu functionare sezoniera

Hotelul Felix dispune de 289 camere ,respectiv 578 locuri, dispuse P + 4 ,in:
-20 apartamente cu un dormitor;
-117 camere cu pat matrimonial cu grup sanitar propriu;
-152 camere cu doua paturi cu grup sanitar propriu,cu balcon.Camerele fara balcon permit instalarea patului suplimentar.

Plaja: larga, nisipoasa, intrare lina in mareDe asemenea prin amplasamentul pe care Hotelul Felix 3 il are, se pot desfasura diverse activitati:
-plaja se afla la cca 6-7 minute de mers pe jos ;
-terasele, gradinile, parcul de distractii, teatrul de vara etc. se afla la cca 4-6 minute de mers pe jos
-se ajunge usor (cca 2-3 minute) la Baile Reci de namol;
-se poate imbina turismul recreativ cu cel balnear;
-in 2-3 minute se ajunge la baza de tratament balnear Traian Hotelul Felix dispune de parcare, gratuita si pazita, in limita disponibilitatii.
Piscina exterioara proprie , gratuita pentru clientii nostri, in limita disponibilitatii.


Restauratul Perla Marii
- proprietate a societatii, este situat la circa 10 metri fata de hotel Felix.Restaurantul dispune de o capacitate de 700 de locuri in saloane, sala de conferinte dotata pentru a asigura orice eveniment de succes .


Servicii de masa: masa se serveste la restaurantul propriu in sistem de self-serv (autoservire).-
-Micul dejun se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii,
P/C = pranz/cina = 60 lei/zi/persoana - se serveste in sistem autoservire cu card valoric


Servicii gratuite: AC, Tv, frigider,internet in toate camerele, piscina exterioara,parcare pazita si supravegheata video,locuri de joaca pentru copii (piscina si restaurant), informatii turistice, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor si corespondentei pentru turisti, informatii privind orarul mijloacelor de transport.

REGULAMENT INTERN HOTEL FELIX 3*
Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/ check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out).Accesul la serviciile gratuite este permisa numai clientilor hotelului.
Nu este permis accesul in hotel sau restaurant cu alimente si bauturi din exterior. Produsele oferite la mic dejun, dejun, pranz si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului pe parcursul desfasurarii mesei.
Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta pe un anumit etaj, camerele alaturate sau situarea intr-un anumit sector.Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, FIIND EXCLUSA INSA GARANTAREA

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.