Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL VERA

   Hotel Vera, Statiunea Eforie Nord, Bulevardul Republicii Nr 4244, Cod 905350, Jud Constanta, Eforie Nord Vezi locatia pe harta


Descriere

Doriti o vacanta de neuitat intr-un ambient elegant si modern? Nimic mai simplu, Hotel Vera - Eforie Nord va poate oferi un concediu de vis.
Hotelul VERA este un hotel nou, construit in anul 2005.

PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE COMANDATE ESTE OBLIGATORIE PURTAREA BRATARII PRIMITE LA RECEPTIE, LA CHECK-IN, PE TOATA PERIOADA SEJURULUI.

Descriere camere:
Număr total camere: 105
Duble: - Camerele duble standard dispun de pat matrimonial sau twin, balcon sau terasa si sunt situate in corpurile A, B si C. Camerele duble economic dispun de pat matrimonial, fara balcon si sunt situate in corpul B- etaj 2. Camerele Superior dispun de pat matrimonial, balcon sau terasa si sunt situate in corpul C.
Apartamente: 12 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial.
Triple: - Camerele triple standard dispun de un pat matrimonial si un pat pentru o persoana, balcon sau terasa. Camerele triple economic dispun de un pat matrimonial si un pat pentru o persoana, fara balcon. Camerele triple Superior dispun de un pat matrimonial si un pat pentru o persoana, balcon sau terasa.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -(a la carte si cu autoservire), parcare proprie -gratuita (in limita locurilor disponibile), internet -wireless, acces gratuit, bar, terasa- 184 locuri, centrala termica, centrala telefonica, lift, 4 nivele.

Servicii: incluse in tarif: pastrarea obiectelor de valoare, transportul bagajelor, servicii curierat, transmiterea mesajelor, trezirea clientilor la ora solicitata.

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -acces gratuit.

Locatie:
RO Hotelul este situat in centrul statiunii, la 200 m de plaja.
Plaja: plaja larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Politici:
RO REGULAMENT INTERN COMPLEX HOTELIER VERA:

1. Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 ( ora pana la care poate fi ocupata camera/ check-in)
2. Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 ( ora la care trebuie eliberata camera / check-out) prin predarea cheii a cardului valoric si bratarilor de identificare .
3. Banii de pe card trebuiesc consumati pana la ora 12.00 din ziua decazarii , deoarece acesti bani nu se returneaza .
4. Cererile pentru check-in sau check-out la alte ore se onoreaza in functie de gradul de ocupare al hotelului.
5. In ultima zi de sejur, clientii hotelului vor elibera camerele la ora 12.00, iar balagajele (daca vor dori) pot fi depuse la receptive in camera special amenajata pentru bagaje . In caz contrar, doar dupa confirmarea hotelului in scris, clientii pot elibera camera pana la ora 16.00 si vor achita o taxa suplimentara in valoare de 50% din o noapte de cazare, iar daca elibereaza camera dupa ora 16.00 vor plati o taxa de 100% din noaptea de cazare.
6. Valoarea de achitat pentru late check-out se va calcula in functie de tarifele afisate la receptie.
7. Accesul la serviciile gratuite este permisa numai clientilor hotelului.
8. Este interzis( indiferent de motiv) introducerea de produse alcoolice bauturi racoritoare si alimentare, altele decat cele provenite din cadrul Complexului Hotelier Vera. Produsele alimentare si bauturile,in incinta Complexului, se servesc exclusiv in locatiile: restaurant, terasa restaurant, piscina , pe parcursul sejurului.
9. Este interzisa extragerea de alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera , produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei.
10. Cazarea se va face in baza prezentarii unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
11. Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta pe un anumit etaj camerele alaturate sau situarea intr-un anumit corp.
12. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, FIIND EXCLUSA INSA GARANTAREA.
13. Complexul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele probleme aparute (furtul din masini) in parcare,sau din zona piscinei etc. Este recomandat ca bunurile de valoare sa fie pastrate in seiful din receptie.
14. Turistul are obligatia de a verifica la sosire lista de inventar a camerei pe care va trebui s-o predea in aceleasi conditii la plecare.Eventualele lipsuri sau degradari ale bunurilor din camera , vor fi suportate de turist.
15. Este interzis fumatul în camere sau în spatii publice; exista locuri special amenajate, bar, terase si alte spatii în aer liber pe întreaga proprietate. Se va percepe o taxa de salubrizare care este echivalenta cu contravaloarea unei nopti de cazare, pentru camerele în care s-a fumat.
16. Hotelul nu percepe taxa pentru parcare si nici nu retine locuri pentru turisti.
17. Prosoapele se schimpa la 2 zile, iar lenjeria la 3 zile, conform articolul 21 din anexa la ordinul emis de Ministerul dezvoltării regionale şi turismului, nr. 1051 din 3 martie 2011.

Pentru a beneficia de toate serviciile oferite de Hotel Vera purtarea bratarilor de identificare este obligatorie.

Acest regulament poate suferi modificari fara o notificare prealabila si va fi adus la cunostinta turistului in momentul cazarii.

Persoanele cu varsta peste 14 ani vor plati taxa speciala, de promovare turistica a orasului Eforie, in valoare de 3.00 Lei/ zi/ turist.

Servicii masa:
RO se acorda in restaurantul Vera, categoria 3 stele, micul dejun bufet suedez, pranzul si cina "a la carte" in sistem "card valoric" , in restaurantul Corpul A.

Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Pranz = 40.00 Lei / zi / persoana;
Cina = 40.00 Lei / zi / persoana.

Servicii masa copii:
- copiii 0- 12 ani neimpliniti 100% din tariful pentru un adult;
- copiii peste 12 ani 100% tarif adult.

Facilitati copii:
RO (in camera cu 2 adulti):
CAMERA DUBLA- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani; 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 11.99 ani+ 1 copil 12- 17.99 ani;
- primul copil cu varsta intre 0- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar asigurat;
- al doilea copil cu varsta intre 0- 11.99 ani achita 82.50 Lei/ zi, pat suplimentar si mic dejun inclus;
- copiii intre 12- 17.99 ani achita 82.50 Lei/ zi, pat suplimentar si mic dejun inclus.
Se asigura un singur pat suplimentar in camera dubla.

APARTAMENT- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 11.99 ani; 3 adulti si 1 copil 0- 11.99 ani;
- 2 copii cu varsta intre 0- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun;
- un copil cu varsta cuprinsa intre 12- 17.99 beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.
- al 3-lea adult beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun;

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Private bathroom
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Air conditioning
Fridge
Cable/Satellite TV
Free parking
24-Hour Front Desk
Elevator
Outdoor swimming pool
Bar
Safety deposit box at reception

Locatie