Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA ROXANA

   Pensiunea Roxana, Statiunea Eforie Nord, Str Vasile Alecsandri, Cod 905530, Jud Constanta, Eforie Nord Vezi locatia pe harta


Descriere

Pensiunea ROXANA aduce un nou suflu arhitectural - mediteranean in statiunea Eforie Nord. Gazonul si terasa din fata pensiunii ofera un spatiu de relaxare propice dupa o zi de plaja.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, frigider, baie cu dus, balcon -la 1 apartament si o parte din camerele duble, uscator de par, mobilier din lemn masiv, acces pe baza de card magnetic, telefon, pardoseala din gresie.
Număr total camere: 29
Duble: 26
Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Observaţii: nu se accepta animale de companie.
Servicii: adultii beneficiaza de sezlong gratuit pe plaja privata la mare.

Descriere facilitati:
Acces gratuit la plaja privata, dar fara sezlonguri.

Dotari generale: restaurant -(60 locuri) cu terasa, loc de joaca pentru copii, bar, constructie noua (parter si 2 etaje), gradina.

Locatie:
RO Vila este situata langa hotel Belvedere, la 800 m de plaja si 500m de Club Dunarea.. Plaja larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.

Politici:
Persoanele cu varsta peste 14 ani vor plati taxa speciala, de promovare turistica a orasului Eforie, in valoare de 3.00 Lei/ zi/ turist.

Servicii masa:
RO Micul dejun va fi servit in sistem bufet suedez in restaurantul Vilei Roxana.
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic Dejun = 20.00 Lei/ zi/ persoana;

Facilitati copii:
RO (in camera cu 2 adulti):
CAMERA DUBLA
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 2 adulti si 1 copil 0-11.99 ani+ 1 copil 12-17.99 ani.
- 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat; La solicitarea unui pat suplimentar se achita 50 % din tariful de cazare cu mic dejun pentru un adult.
- un copil cu varsta cuprinsa intre 12- 17.99 ani achita 50% din tariful de cazare cu mic dejun pentru un adult, cu pat suplimentar asigurat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Children playground
Private bathroom
Hairdryer
Direct connection telephone line
Balcony
Cable/Satellite TV
Bar

Locatie