Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kassandra Palace Hotel & Spa


Descriere

Combinaţia de servicii de înaltă calitate, profesionalismul si ospitalitatea personalului său, precum şi grădinile sale frumoase, asigură vizitatorii de petrecerea unor vacanţe de neuitat. Hotelul este compus din 323 camere şi apartamente, care sunt confortabile, curate şi foarte bine mobilate, ceea ce face vizitatorii să se simtă ca acasă. Camerele deluxe si executive sunt localizate in cladirea principala. Piscina principală, piscina pentru copii, piscina acoperita, sala de sport, facilitatile de spa de la Kassandra Palace Hotel sunt toate la dispoziţia clienţilor, in timp ce locul de joaca pentru copii, gradina si clubul copiilor ofera celor mici ore derecreere şi de divertisment. O sala de jocuri cu mese de biliard si alte jocuri sunt printre numeroasele facilitati ale hotelului.

Localizare

Hotelul Kassandra Palace se află la 1,5 km de centrul orașului Kriopigi. Personalul de la recepție poate oferi asistență pentru închirierea de autoturisme/ambarcațiuni și excursii în zona înconjurătoare. Aeroportul Internațional din Salonic se găsește la 80 km.

Informatii generale

Kassandra Palace Hotel & Spa este un hotel potrivit pentru familii, situat de-a lungul unei plaje private cu nisip, premiată cu steagul albastru, din Kriopigi. Acesta oferă unități de cazare de 5 stele, situate în zona unor grădini frumoase și pune la dispoziție 2 restaurante, 4 baruri, un centru de spa și wellness, 3 piscine comune, un club pentru copii și o gamă variată de opțiuni de agrement.

Informatii camere

Toate camerele și suitele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, cutie de valori, facilități pentru prepararea de ceai și cafea și minifrigider. Băile cu marmură oferă articole de toaletă ecologice de lux. Majoritatea unităților de cazare au deschidere spre un balcon privat sau o grădină confortabilă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie