Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ionian Blue Bungalows and Spa Resort


Descriere

Localizare: in zona Nikiana (estul Insulei Lefkada), hotelul fiind construit pe o panta ce coboara lin spre mare, oferind camerelor o priveliste impresionanta catre apele calme si albastre ale marii Ioniene.

Facilitati si servicii hotel: - piscina principala cu o suprafata de 600 mp si o adancime maxima de 1,60 m, cu sezlonguri, umbrele si prosoape oferite gratuit ; - piscina interioara ; - 14 piscine private cu suprafete de 25mp si o adancime maxima de 1,5 m ; - plaja cu docuri special amenajate si facilitati de dus si sezlonguri + umbrele ; - lounge bar « Scorpios » ; - restaurant principal « Yakumo Koizumi » ; - restaurant la piscina « Almyra » ; - bar la piscina ; - mini-market ; - facilitati pentru copii : loc de joaca, scaune speciale in restaurant, piscina pentru copii cu suprafata de 16mp si adancime maxima de 0,6 mp. ; - sporturi acvatice : schi nautic, surfboard, banana, parapanta


Facilitati camere: camere spatioase, comfortabile, cu parchet din lemn si mobila de cea mai buna calitate. Tipuri de camere : dubla superior, junior suite, villa. Numar total de camere : 116

Toate camerele dispun de : balcon, aer conditionat, cada/dus, incalzire, mini-bar, uscator de par, tv satelit, telefon, seif, radio.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie