Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ORFEU

   Hotel Orfeu, Statiunea Mamaia, Cod 900001, Jud Constanta, Mamaia Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotel ORFEU este complet modernizat, avand restaurantul, piscina si multe alte facilitati in comun cu Hotel AMIRAL si Hotel COMANDOR.

Descriere camere:
Număr total camere: 99
Duble: 96 - dintre care 85 camere cu doua paturi si 11 camere cu pat matrimonial.
Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor.
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada, balcon, telefon cu linie internationala directa, pardoseala din gresie.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii -acces gratuit (comun cu Hotelurile Amiral si Comandor), internet -gratuit in holul hotelului, animalele de companie acceptate -se achita 20% din valoarea unui loc de cazare si vor prezenta la receptie actul de sanatate al animalului, pastrare obiecte de valoare -gratuita, bar de zi- 40 locuri.

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -acces gratuit (comuna cu Hotelurile Amiral si Comandor), salteluta si pat la piscina-gratuit, sala fitness -sala masaj, sauna, jacuzzi-in cadrul hotelului Comandor.

Locatie:
Hotelul este situat in nordul statiunii, pe plaja.
Plaja: larga, nisipoasa, intrare lina in mare.

Servicii masa:
se acorda in Restaurant Autoservire Orfeu, categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, dejunul si cina in sistem fisa cont- linie de autoservire;
Mic dejun = 25.00 Lei / zi / persoana;
Pranz sau Cina = 60.00 Lei / zi / persoana;
Pranz si Cina = 100.00 Lei / zi / persoana.
Micul dejun se organizeaza in regim bufet pentru un minim 30 de persoane inscrise. Daca sunt mai putin de 30 de persoane inscrise, clientii vor servi micul dejun in regim a la carte.

Clientii hotelului Orfeu, care doresc sa beneficieze de masa in regim All Inclusive, pot servi masa in restaurantul Amiral, daca achita diferenta, de asemenea pot beneficia de serviciile de masa "a la carte" in restaurantul Comandor.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0- 7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat;
- 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 7 ani neimpliniti: primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, iar pentru al doilea copil se achita 50% din tariful de cazare cu mic dejun pentru un adult cu pat suplimentar asigurat;
- 1 copil intre 7-12 ani (neimpliniti) achita 50% din tariful de cazare si mic dejun pentru un adult cu pat suplimentar asigurat;
- 2 copii cu varsta cuprinsa intre 7- 12 ani (neimpliniti): primul copil achita 50% din tariful de cazare cu mic dejun pentru un adult, cu pat suplimentar asigurat, iar pentru al doilea copil se va achita 50% mic dejun;
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12- 16 ani neimpliniti achita 50% din tariful de cazare pentru un adult, pat suplimentar asigurat si 100% mic dejun.
- copilul peste 16 ani este considerat adult si nu beneficiaza de reducere.
Intr-o camera dubla se poate asigura un singur pat suplimentar.
In apartament nu se acorda pat suplimentar deoarece exista canapea extensibila.
Turistii sunt obligati sa cerifice varsta copiilor, in momentul cazarii, printr-un act de identitate, daca doresc sa beneficieze de facilitatile de mai sus.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - o sala cu capacitate de 45 locuri respectiv 40 locuri, dotate cu aer conditionat, flipchart, ecran.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
TV in room
Children playground
Private bathroom
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Jacuzzi
Safety deposit box in room
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Reception desk
24-Hour Front Desk
Massage
Outdoor swimming pool
Bar
Minibar
Safety deposit box at reception
Pets allowed

Locatie