Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 20 hoteluri

Murighiol, Romania

Pensiunea aCinci Chirpicia 3 pune la dispozitia oaspetilor sai cazare in cinci casute cu arhitectura specifica zonei Delta Dunarii realizate din materiale naturale chirpici piatra naturala lemn stuf iar la exterior tencuiala din lut cu spoiala de var . . .

Murighiol, Romania
Murighiol, Romania

HOTEL Pensiunea este amplasata pe malul lacului Razim acces rapid la canalalele si lacurile Deltei Lipoveni Dunavat Mustaca Dranov Holbina Canalul Sfantu Gheorghe Marea Neagra CAMERE Pensiunea dispune de 10 camere duble dotate la nivel European cu . . .

Murighiol, Romania

Pensiunea Green Delta dispune de 20 locuri de cazare 8 camere duble matrimoniale sau twin aer conditionat baie proprie internet -wireless televizoare 3D 1 apartament format din . . .

Murighiol, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEPensiunea 5 Chirpici se afla in Delta Dunarii in localitatea Murighiol iar accesul se poate face direct cu masinaDESCRIERE UNITATE DE CAZARELocatia este un sat in miniatura un mix de traditional si contemporan in inima Deltei un lo . . .

Murighiol, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEPensiunea Beluga este situata intr-o zona care te lasa fara grai pe marginea lacului Murighiol din Delta Dunarii fiind o adevarata oaza de liniste si relaxareDESCRIERE UNITATE DE CAZAREPensiunea Beluga este situata in comuna Murigh . . .

Murighiol, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEPensiunea Danubiu se afla in Delta Dunarii pe malul lacului MurighiolDESCRIERE UNITATE DE CAZARELocatia pune la dispozitia turistilor un restaurant cu terasa si foisoare piscine zona de plaja si relaxare sala de conferinte sala de . . .

Murighiol, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEPensiunea La Iaz se afla in Delta Dunarii in localitatea Murighiol langa Pensiunea 5 ChirpiciFACILITATI UNITATELocatia ofera doar servicii de cazare si asigura accesul la serviciile si facilitatile de la Pensiunea 5 Chirpici cum ar . . .

Murighiol, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEPensiunea este situata in localitatea Murighiol chiar pe malul laculuiDESCRIERE UNITATE DE CAZAREPensiunea Peninsula ofera un Aqua Park in aer liber restaurant cu terasa si inca ot erasa cu promenada In toate zonele proprietatii es . . .

Murighiol, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEPENSIUNEA ASIGURA DOAR CAZARE CU MIC DEJUN NU SI ALTE SERVICII DE MASAPensiunea Rio Divino este amplasata intr-o zona mirifica linistita departe de aglomeratia si zgomotele orasului chiar in inima Deltei Dunarii pe malul lacului Mu . . .

Murighiol, Romania

Puflene Resort 4 situat pe malul lacului Murghiol din Delta Dunarii este un nou concept turistic ce ofera un confort la cele mai inalte standarde si servicii de inalta calitate si profesionalismHotelul dispune de de 96 camere duble 6 apartamente si . . .

Murighiol, Romania

Pensiunea Beluga se afla in Delta Dunarii Murighiol si ofera cazare de 4 margarete este amplasata intr-o zona superba pe marginea lacului MurighiolPensiunea detine restautantbar piscina exterioara parcare proprie terasa gradina si ponton conexiune . . .

Murighiol, Romania

Pensiunea Delta Paradis este situata pe Canalul Dunavat la odistanta de aproximativ 10minute pana in gura Lacului Razim Pensiunea poate fi accesata numai pe apaprin urmareva veti afla pe o insula inconjuratade ape de minunata Delta Dunarii Transferul . . .