Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX SPRING HOLIDAY


Descriere

Complexul Spring Holiday este format din doua hoteluri, fostul hotel Clabucet si fostul hotel Prahova, cu o capacitate totala de 550 camere, modernizate si dotate la standard de 3 *.
Cele două hoteluri din complex au fost renovate complet, aduse la standardul anului 2020, astfel încât să garanteze o vacanță memorabilă. De la designul interior vesel și până la ospitalitatea angajaților, Spring Holiday are facilități și caracteristici gândite pornind de la un insight important: familiile sunt compuse din persoane cu gusturi diferite.

Amplasat în zona verde a stațiunii, cu cea mai impresionantă vegetație de pe litoralul românesc, Spring Holiday pune la dispoziția turiștilor toate beneficiile pe care și le-ar putea dori de la o vacanță.

Descriere camere:
Numar total camere: 550
Dotari camere: aer conditionat, Tv LCD, minibar, dressing, balcon cu masuta si doua scaune, baie cu dus, internet wireless.

Spring Holiday Blue
Camera dubla matrimoniala BLUE - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 16 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, canapea extensibila 134cm*194cm , baie cu dus, balcon.
• Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii (0 – 14 ani) sau 3 adulti si un copil <2 ani;

Apartament - cuprinde un spatiu de 32 mp, format dintr-un living cu canapea fixa sau extensibila si un dormitor cu pat matrimonial, 1 baie cu dus, balcon deschis si chicineta dotata cu chiuveta, cuptor cu microunde , filtru de cafea , fierbator, frigider, masa de calcat, uscator de par, fier de calcat.
• Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii (0 – 14 ani) sau 3 adulti si un copil <2 ani


Spring Holiday Orange
Camera dubla matrimoniala ORANGE - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 15 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, cu sau fara fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon.
• Capacitate maxima: 2 adulti si 1 copil (0 – 14 ani) sau 3 adulti.

Descriere facilitati:
Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile.

Politici:
Persoanele cu varsta peste 18 ani vor plati taxa de statiune in valoare de 5.00 Lei/ zi/ turist.
Nu se accepta animale de companie.

 EXTRAS DIN REGULAMENTUL INTERN

Ziua hoteliera incepe la ora 16.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora pana la care trebuie eliberata camera/check-out). Solicitarile de Early Check-In si Late Check-Out se onoreaza in limita disponibilitatii, contra unei taxe de 190.
Accesul la serviciile hotelului este permis doar oaspetilor cazati. Vor beneficia de serviciile oferite doar persoanele declarate.
Cazarea se va face pe baza unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector al hotelului. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa insa garantarea.
Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube produse autovehiculelor sau a bunurilor aflate in interiorul acestora pe perioada stationarii in parcare. Hotelul nu isi asuma raspunderea nici pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta hotelului, insa ofera suport turistilor in vederea solutionarii situatiei.
Parcarea autovehiculelor clientilor este gratuita, posibila in limita locurilor disponibile. Hotelul nu rezerva locuri de parcare si nici nu percepe taxa.

 PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE COMANDATE, ESTE OBLIGATORIE PURTAREA BRATARILOR PRIMITE LA CHECK-IN, PE TOT PARCURSUL SEJURULUI.
 HOTELUL NU ACCEPTA CAZAREA CU ANIMALE DE COMPANIE.
 IN PERIOADELE 15.06.2022 – 30.06.2022 SI 30.08.2022 – 18.09.2022, NU GARANTAM PENTRU DISPONIBILITATEA TUTUROR SERVICIILOR SI FACILITATILOR INCLUSE.
 HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A REFUZA CAZAREA PERSOANELOR IN STARE DE EBRIETATE, NEPOLITICOASE SAU TURBULENTE, CARE PRIN ATITUDINEA LOR ADUC PREJUDICII IMAGINII HOTELULUI SAU DERANJEAZA ALTI OASPETI.

Servicii masa:
Mesele se servesc in cadrul restaurantului Spring Time.

1.CAZARE + MIC DEJUN: include micul dejun - se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino.
2.CAZARE + DEMIPENSIUNE: include micul dejun si masa de pranz - se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino.
3.CAZARE + PENSIUNE COMPLETA: include mic dejun, pranz si cina – in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.
Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino.
4.CAZARE + ALL INCLUSIVE LIGHT : include mic dejun, pranz, cina, plus pachetul de bauturi: bauturi alcoolice si nonalcoolice - in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.
Bauturi incluse: apa, cafea, caffee latte, cappucino, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice ( bere draft, vin alb/rosu/roze draft, whisky, vodka, lichior).

Bauturile incluse pentru tipurile de masa 1, 2 , 3 si 4 sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei.

Servirea meselor principale in restaurantul hotelului se face in regim buffet suedez, in intervalul 07:30-10:00 – mic dejun, 13:00-15:00 – pranz si 19:00 – 21:00 –cina.

Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii. Lipsa bratarii primite la check-in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii.

Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.

Facilitati copii:
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
-copiii intre 0-1 ani - beneficiaza de gratuitate si primesc patut pentru copii gratuit, in limita disponibilitatii si doar la cerere.
-primul copil copiii intre 2 - 6 ani, insotiti de doi adulti platitori – beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.
-al doilea opil copiii intre 2 - 6 ani si toti copiii intre 7 - 13 ani, insotiti de doi adulti platitori – achita atat supliment de cazare (57.00 lei/noapte/copil ) cat si valoarea mesei.
Orice persoana peste 14 ani este considerata adult si achita supliment de cazare 171.00 lei/noapte cat si valoarea mesei integral.
*Parintii sunt obligati sa certifice varsta copiilor, prezentand un document de identitate la momentul cazarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV in room
Bathroom
Children playground
Free wireless internet
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Free parking
24-Hour Front Desk
Elevator
Minibar
Safety deposit box at reception
Luggage storage
Free wifi in public area

Locatie