Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Informatii
HOTEL RECIF este situat in centrul uneia dintre cele mai elegante statiuni de pe litoral, statiunea Neptun, la doar 5 minute de mers pe jos fata de plaja si dispune de 182 camere, dintre care 180 camere duble si 2 apartamente.

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Complet renovat, urmarind cele mai noi tendinte ale designului si arhitecturii moderne, hotel Recif este locul ideal de vacanta, situat in centrul Statiunii Neptun.
Intins pe o suprafata de 5500 de metri patrati, la doar 5 minute de plaja, hotel Recif se distinge de celelalte hoteluri prin atentia acordata serviciilor, prin ospitalitate si prin dorinta de a face sederea dumneavoastra cat mai placuta.
Restaurant&terase
Puteti alege intre un salon elegant unde sa serviti micul dejun pregatit cu atentie de bucatarii nostri sau o terasa moderna, inconjurata de verdeata, unde sa va bucurati de specialitati din bucataria traditionala romaneasca si internationala.
Piscina
Accesul la piscina pentru adulti si la cea pentru copii este gratuit pentru oaspetii hotelului.
Kindergarten Recif
Pentru cei mai mici am amenajat special un loc de joaca la gradinita hotelului.
Sala de conferinte
O sala de conferinte moderna ce poate fi gazda unui seminar, a unui curs, potrivindu-se perfect pentru intalniri de afaceri.

Servicii masa
MASA: restaurant propriu 3*.
Mic dejun - bufet suedez;
Pranz, cina - meniu fix.

Dotari camere
Plecand de la ideea de a oferi oaspetilor nostri liniste, intimitate si siguranta, accesul in camerele HOTELULUI RECIF se face pe baza de cartela magnetica.
Pentru confortul dumneavoastra cele 180 de camere si cele 2 apartamente dispun de pat dublu, cabina dus, TV, aer conditionat, seif electronic, minibar si balcon.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- 0 - 2.99 ani, cazare si masa gratuita;
- 3 - 9.99 ani, loc in camera 48 lei/copil/noapte, fara pat suplimentar, iar daca solicita pat suplimentar, achita 84 lei/ zi;
-10 - 13.99 ani, loc in camera 78 lei/copil/noapte, fara pat suplimentar; daca solicita pat suplimentar, achita 102 lei/ zi;
-14 - 15.99 ani, loc in camera 78 lei/copil/noapte, fara pat suplimentar; daca solicita pat suplimentar, achita 138 lei/ zi;
- patut/ tarc pentru bebelusi - 48 lei/noapte in orice perioada.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.