Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Panicel


Descriere

Amplasata pe DN 73 Brasov Bran la 2 Km de orasul Ranov si la 0,5 km de Drumul national, pe un drum de tara accesibil pe toata durata anului. Obiectivul se afla la 7 km de Bran, 9 km de Poiana Brasov precum si in apropierea Cetatii Medievale Rasnov. Vila se gaseste pe un domeniu de aprox. 70.000 mp, oferind o minunata priveliste asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul, domeniul reprezentand un loc ideal de refugiu de aglomeratia urbana. Domeniul pe care se afla pensiunea nu are vecini apropiati, este imprejmuit si pazit 24h din 24.


Domeniul dispune de trei lacuri - doua artificiale populate cu pastravi si unul natural populat cu crap, caras etc., astfel incat amatorii de pescuit se pot relaxa in aceasta ambianta mirifica. Pe unul din lacuri, exista o insula artificiala unde se pot organiza picnicuri, reuniuni intr-o atmosfera parca decupata din povesti.



Vila ofera cazare in 9 camere din care 4 au dimensiunile de 32mp/fiecare, fiind luminoase si confortabile. Toate camerele sunt cu balcon, baie moderna si TV satelit.



Camerele sunt dotate cu mobilier modern, nou si curat, pentru a satisface pana si cele mai pretentioase gusturi in materie de cazare.



Camerele dispun de baie proprie si incalzire de la centrala vilei. La parter exista o sauna pentru turistii cazati aici.



Dintre facilitatile si serviciile oferite de Pensiunea Panicel:

-
Salon de servirea mesei cu bar dotat cu mobilier din lemn masiv, semineu si instalatie audio

- centrala termica proprie

- la cerere, turistii pot servii masa cu produse ecologice obtinute in ferma proprie a complexului

- sauna

- terasa, foisor

- loc pentru gratar

- loc de joaca pentru copii

- parcare



Agrement:

Echitatie
cu instructor atestat. Pensiunea dispune de cai de rasa: 4 FRIZER olandezi, 2 ANDALUZI precum si de 2 ponei. Echitatia se poate practica in manej special amenajat pentru incepatori sau in teren liber pentru avansati.

Pescuit in cele trei lacuri ale domeniului(2 lacuri artificiale populate cu pastravi si unul natural populat cu crap, caras etc.). Pescuitul de agrement se face in iazul cu crapi,contra valorii de 30RON/zi (totusi turistul poate pastra 3 pesti). In lacuri se poate pescui pastrav, doar daca acesta se consuma la masa (10RON/bucata de pastrav). Se pot organiza de asemenea, picnicuri pe insula existenta pe unul dintre lacurile artificiale sau plimbari cu trasura pe traseele Vila – Cetatea Rasnov sau Vila – Castelul Bran.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.