Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Recomandat iubitorilor de privelisti panoramice, de intimitate si de lux - complexul Lindos Mare - va pune la dispozitie toate elementele necesare pentru o vacanta de neuitat. Castigator in 2015 al prestigioaselor premii oferite de HolidayCheck si TripAdvisor, boutique-hotelul Lindos Mare reprezinta alegerea ideala pentru petrecerea unei luni de miere sau a unei vacante in cuplu.

Localizare
Pozitionat pe varful unui deal insorit, complexul construit pe mai multe nivele este deservit de o serie de ascensoare cat si de un lift panoramic pentru a va pune in contact cu plaja.

Distante
- plaja -> 50 m
- Lindos -> 2,5 km
- Rhodes Town -> 50 km

Puncte de interes

Localizarea hotelului in partea sud-vestica a insulei face ca atractiile principale sa fie:
- acropola si orasul Lindos
- plaja Prasonissi cel mai sudic punct al insulei si locul unde Marea Mediterana si cea Egee se intalnesc
- satele si plajele Kitotari si Gennadi

Atu-uri hotel

- complex de tip boutique-hotel
- recomandat vacantelor in cuplu
- pozitionare ideala pentru privelisti panoramice

Facilitati
Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai 2 piscine exterioare inconjurate de vegetatie luxurianta cu zona de sezlonguri si umbrele (de lemn) ce ofera privelisti care marea albastra, acestea fiind ideale pentru relaxare. Barul de langa piscina este ideal pentru a servi delicioase cocktailuri cat si gustari pregatite ad-hoc.Receptia eleganta cu spatiu de lounge si terasa panoramica este de asemenea un spatiu preferat de turisti, iar restaurantul principal ofera o gama variata de preparate din bucataria locala dar si internationala. Pentru copii sunt puse la dispozitie servicii precum: piscina si loc de joaca special amenajat, mini club si sala de jocuri. Alte facilitati: seri de animatie, teren de tenis, prosape pentru plaja, centru internet (contra-cost), magazine, spalatorie.

Camere
Cele 141 de camere sunt spatiose si luxos mobilate pentru a va crea un spatiu relaxant si intim pe toata durata sejurului.

Tipuri camera
-> Single cu vedere la gradina
-> Dubla cu vedere la mare
-> Junior Suite cu vedere la mare

Dotari camera
Toate camerele dispun de acces gratuit la internetul wi-fi, mini-bar, aer conditionat, TV satelit, telefon, sfacilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par si se deschid intr-un balcon sau veranda spatioasa ce ofera diverse privelisti. Camerele de tip junior suite sunt mai spatioase, avand si o zona de living cu canapele extensibile.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie