Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MERCURE SIBIU AIRPORT


Descriere

Inconjurat de Muntii Fagaras, Mercure Sibiu Airport se afla la intrarea de vest a orasului Sibiu, la doar 500 de metri de Aeroportul International Sibiu si la cativa pasi de principalele optiuni comerciale si de divertisment. Acest hotel de 4 stele ofera WiFi gratuit in intreaga proprietate, parcare privata gratuita, depozit de bagaje si sali de conferinte pentru evenimente de afaceri.
Fiecare camera include zona de relaxare. Toate unitatile de cazare de la Mercure Sibiu Airport sunt prevazute cu birou, TV cu ecran plat i baie privata, dotata cu articole de toaleta gratuite.
Unitatea de cazare are un bar si un restaurant cu 170 de locuri. Oaspetii pot savura preparate italiene i germane consistente, precum i preparate din bucataria traditionala transilvaneana.
Micul dejun a la carte este servit prin room-service.
Oaspetii au la dispozitie 3 sali de conferinte cu 250 de locuri si echipamente de inalta tehnologie, disponibile la cerere. De asemenea, oaspeii se pot relaxa la centrul spa al hotelului sau se pot antrena in centrul de fitness.
Centrul istoric al orasului Sibiu se afla la 3,5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.