Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 129 hoteluri

Thassos

Locatie Vasilio la 800 m de Skala Prinou la 19 km de portul Limenas la 30 km de Limenaria și Potos la 25 km de aeroportul Megas Alexandros din Kavala Clădire cu două etajeRecomandari Hotel economic aproape de plajă stil simplist cu grădină . . .

Thassos, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie Situat in localitatea Skala Rahoni la 12 km de capitala insulei - Limenas la 12 km de portul Limenas la 4 km de localitatea Skala Prinu la 23 km de aeroportul Megas Alexandros din KavalaRecomandari Hotel mic primitor situat in apropiere de pl . . .

Thassos, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie Situat în stațiunea Pahi din regiunea Skala Rahoni la 9 km de portul Limenas și la 7 km de portul Prinu la 20 km de aeroportul Megas Alexandros din Kavala Recomandari Un hotel mic confortabil situat într-o zonă pitorească pe un d . . .

Thassos, Grecia

Locatie 300 m de centrul Skala Prinou la 17 km de portul Limenas la 30 km de Limenaria și Potos la 25 km de Aeroportul Megas Alexandros KavalaRecomandari Un mic hotel confortabil stil simplist camere confortabile piscină bar internetCopyryg . . .