Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE

Rasfatat de vegetatie si situat intr-una dintre cele mai linistite zone din Venus, Hotel Favorit va rasfata la randul sau. In 2018 a fost transformat intr-unul dintre cele mai confortabile hoteluri de pe litoralul romanesc si dotat cu tot ce aveti nevoie pentru o vacanta relaxanta.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: parcare proprie -60 locuri (gratuita in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii, internet -wireless gratuit, bar cu terasa la etajul I, 2 lifturi. Restaurantul Melodia se afla la 50 m de hotel.

Observaii:
Este permis accesul animalelor de companie in baza unui tarif de 36.00 Lei/ zi/ animal companie. Accesul cu animale de companie in cadrul restaurantului (inclusiv terasa restaurantului) nu este permis.

Servicii gratuite:
  • acces la internet (wireless)
  • parcare in limita locurilor disponibile (60 locuri)
  • loc de joaca pentru copii
  • primire si expediere corespondenta
  • informatii turistice
  • rezervari
Servicii cu plata
  • acces plaja privata - 200 m distanta fata de hotel (sezlong, umbrela, masuta)- locurile se rezerva exclusiv pe plaja la pretul afisat, in limita locurilor disponibile.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: pat matrimonial sau 2 paturi, aer conditionat, TV (cablu 65 programe), frigider, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj, internet -wireless gratuit. Camerele au fost complet modernizate in 2013.
Numar total camere: 243 - 2 paturi sau pat matrimonial.
Tipul de camera alocat (twin sau matrimoniala) se stabileste la momentul cazarii turistului in functie de disponibilitatea hotelului.

LOCALIZARE
Hotelul este situat la 200 m de plaja.
Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

POLITICI
Este strict interzis gatitul in camera si accesul cu orice tip de dispozitive elecrocasnice. Hotelul pune la dispozitie o chicineta comuna.

SERVICII MASA
Programul de functionare al Restaurantului Melodia (in incinta hotelului Melodia - aproximativ 50m de Hotel Favorit) in regim a la carte este 12:00 - 14:30 si 19-21:30.
Micul dejun se serveste zilnic, sub forma de bufet (pentru un minim de 40 de persoane), intre orele 07:30-10:00.
In perioada 1-15 septembrie 2024, serviciile de masa in regim de demipensiune pranz/ cina se pot asigura a la carte, din meniul restaurantului.
Serviciile de masa in regim de demipensiune: mic dejun si cina se vor servi in sistem bufet suedez pentru minim 40 de persoane; in caz contrar, cina se va servi in sistem fisa cont (a la carte din meniul restaurantului).

FACILITATI COPII
Al doilea copil, indiferent de varsta achita obligatoriu pat suplimentar.
In camera dubla se cazeaza maxim 2 adulti si 2 copii.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie