Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotelul Sanda este o varianta atractiva atat pentru cupluri tinere, cat si pentru familii cu copii, care pot beneficia de o gradina interioara si loc de joaca pentru copii, la tarife accesibile.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Dotari generale: parcare proprie -gratuita (in limita locurilor disponibile), centrala termica proprie, bar de zi si terasa, loc de joaca pentru copii.

Observaii
* La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei.

Servicii:
Incluse in tarif: parcare (in limita locurilor disponibile), internet wireless in camere si in locurile publice, pastrarea obiectelor de valoare la receptie, trezirea turistilor, informatii turistice si despre mijloacele de transport.
Contra cost: inchiriere fier de calcat, jocuri (remmy, table, sah), umbrele, uscator de par, patut pentru copil infant.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: balcon -balcon mare cu masuta si 2 scaune sau balansoar si un scaun sau taburet pentru camerele cu orientare sudica, -balcon mic cu masuta si 2 scaune, pentru camerele cu orientare nordica, plasa insecte. Camere complet renovate.
Garsonierele au aer conditionat si nu au balcon. Toate camerele dispun de plasa impotriva insectelor.

Duble: 76 de camere dotate cu aer conditionat (pe etajele 2 si 3).
Garsoniere: 2 - dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila.

LOCALIZARE
Hotelul este situat in nord- vestul statiunii, la aproximativ 500 m de plaja. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.

ATRACTII TURISTICE
Vara in statiunea Venus se organizeaza diverse evenimente pe plaja.
Statiunea beneficiaza de un litoral unde apele Marii Negre sunt cele mai linistite, fara alge si care are o plaja naturala foarte mare (lungime de aproximativ 1.2 km intre statiunile Venus si Saturn si 200 m latime), cu nisip fin pentru helioterapie si talazoterapie, unde se gasesc si izvoare minerale sulfuroase hipotermale captate sub forma de dusuri.
In sudul statiunii functioneaza un complex balnear pentru tratamente cu ape sulfuroase mezotermale si cu namol sapropelic din lacul Techirghiol.
Obiective turistice: Herghelia si hipodromul din sudul statiunii, unde se pot inchiria cai pentru partide de echitatie; Muzeul de Arheologie Callatis din Mangalia; Parcul de aventura PARADIS LAND din Neptun.

POLITICI
Turistilor le este interzis fumatul si accesul in hotel cu mijloace de gatit (oale electrice, resouri, cuptor microunde, mini-aragaze cu butelii, etc) sau gatitul in camere. Nerespectarea acestor conditii implica parasirea camerei fara despagubiri materiale.
Nu se accepta animale de companie.

SERVICII MASA
SUNT OPTIONALE; se acorda pe baza de Bonuri valorice, emise de la receptia hotelului, si se asigura la diverse restaurante si autoserviri din statiune: Esplanada, La Foisoare, Larisa, Carul cu Scoici, Vulturul, Cherhana Razelm.

FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA: capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii 0- 17 ani sau 3 adulti si 1 copil 0- 11 ani.
Intr-o camera dubla se poate introduce un singur pat suplimentar.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie