Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TURQUOISE


Descriere


Localizare:
Un nou hotel de 4 stele pe litoralul romanesc, plin de gratie si rafinament Hotel Turquoise din statiunea Venus amplasat chiar pe malul marii ,va asteapta sa transformati vacanta de vara in momente de neuitat. Amplasat in centrul statiunii intr-o zona exclusivista a hotelurilor de 4 si 5 stele ,avand toate camerele cu vedere LATERALA la mare.

Informatiisi dotari hotel:

Hotelul dispune de restaurant care serveste preparate dinbucataria romaneasca si internationala ,lift,piscina in aer liber, lobby-bar in receptie , terasa exterioara cu vedere lamare ,loc de joca pentru copii amenajat pe plaja ,gradina amenajata ,parcareprivata gratuita in limita locurilor disponibile.
La exterior, restaurantul secontinua cu o terasa generoasa care va permite sa va relaxati bucurandu-va debriza marii. Hotelul dispune de plaja proprie, iar oaspetii sai au accesgratuit la sezlonguri si umbrele.

Dotaricamere

Hotelul este renovat complet,tamplarie de aluminium, mocheta, TV (plasma), minibar ,seif, telefon ,uscatorde par,accesul in camera se face pe baza de cartele cu cip ,acces la internetwireless in holul receptiei si camere gratuit ,ventiloconvector (clima), toate camerele au balcoane inclusiv parterulcu balcon tip terasa.
* Camerele sunt dotate cu racitoare nu cu frigider .
* Este interzis gatitul in camera de hotel si accesulcu primusuri, spirtiere,resouri,aragaz,plite,animale de companie,saltelegonflabile si alimente.
* Toate camerele duble au in dotare o minicanapea.

Descriere camere
Camera dubla are o suprafata de de15.50 mp, patul are dimensiunea de 160/200 cm, minicanapeaua din dotare 80 cmlungime.
Apartamentul este compus din camera de zi, cu canapeaneextensibila cu dimemsiunea de 1m/0,5m si dormitor cu pat matrimonial. Fiecarecamera dispune de baie proprie si balcon
Camera family este compusa din 2camere duble cu usa comunicanta intre ele. Fiecare camera dispune de baieproprie si balcon.

Capacitatea maxima in camere
* Cameradubla - 2 adulti si 2 copii 0 - 11,99 ani sau 3 adulti
*Apartament - 2 adulti si 2 copii 0 - 11,99 ani sau 4 adulti
* Familyroom - 4 adulti si 2 copii 0 - 11,99 ani

EVENIMENTE SPECIALE
1. Sala deconferinta (capacitate 200 locuri 360 LOUNGE , 80 locuri Turquoise Junior):
(dotarile salii de conferinta includ: videoproiector,ecran proiectie, sonorizare, flipchart, calculator, aer conditionat, internetwireless, accesorii birotica, suport tehnic)

SERVICII MASA
- mese all inclusive
* Micul dejun si pranzul se servesc incepand cu adoua zi de cazare, inclusiv in ziua plecarii.
* In prima zi se intra cu cina.
* Toate mesele sunt servite sub forma de bufet(bucatarie romaneasca si internationala diversificata), incluzand surprizabucatarului (la cina), bufet de salate, fructe si deserturi.
Servicii de masa all inclusive (in regim bufet,oferite la restaurant) :
- mic dejun intre orele 7:30-10:00;
- pranz intre orele 12:30-14:30;
- gustari (produse patiserie, cafea, ceai) intreorele 16:00-17:00;
- cina intre orele 18.30-20.30
- apa si bauturi racoritoare la dozator pe totparcursul zilei (7:30-22:00) oferite la restaurant si pe terasa restaurantului
- vinul casei si bere draft inintervalul 11:00-22:00 oferite la restaurant si pe terasa restaurantului
- lichior, vermut, vodca, coniac oferite larestaurant si pe terasa restaurantului in intervalul mesei de pranz(12.30-14.30) si cina (18.30-20.30)
- minibar gratuit in camera ( alimentat o data pezi cu 1 apa plata,1 apa minerala ,

3 bauturi racoritoare)

Termeni si conditii generale
* Cazare incepe cuora 18.00 si se incheie la ora 12.00
* Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitateaResortului din ziua cazarii. Din acest motiv nu se poate garanta o camera pe unanumit etaj, cu o anumita pozitionare, camere alaturate sau situate intr-unanumit hotel. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor,pe care Resortul incearca sa le onoreze in limita disponibilitatilor.
*Este interzis accesul cu animale de companie in incinta Resortului,hotelul aredreptul sa refuze cazarea clientilor insotiti de animale de companie si in cazul in care se constata prezenta inhotel a animalelor sau pasarilor de companie dupa efectuarea cazarii.
* Fumatuleste interzis in incinta Resortului, exceptand balcoanele camerelor si spatiiledin Resort amenajate/dotate cu scrumiere. Turistii care nu respecta aceastaregula vor suporta rigorile legii nr. 15/2016 (amenda de la 100 lei la 500lei).
* Esteobligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia deserviciile achitate.

OBLIGATORIU: La persoanele insotite de copii, voucherele sa aiba atasat copie dupacerificatul de nastereal copilului si copie dupa cartea de identitate a parintilor.

Incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 https://mangalia.ro/wpcontent/uploads/2020/02/HCL283.pdf . Va rugam sa anuntati turistii ca vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.