Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Sunquest este situat in zona de nord a statiunii, in vecinatatea hotelurilor Favorit si Melodia, la aproximativ 300 de metri de plaja. Hotel Sunquest Venus este integrat intr-o proprietate privata de peste 10000 mp, cu spatii verzi, dar si cu un colt de padure apartinand vechii paduri Comorova, ceea ce asigura turistilor liniste si aer curat.
Complet renovat si modernizat, hotelul ofera turistilor 127 spatii de cazare prevazute cu balcoane, aer conditionat, mini frigider si TV LCD.
Restaurantul hotelului este prevazut cu o terasa spatioasa cu deschidere catre gradina si va ofera o varietate de meniuri romanesti si internationale.
Hotel Sunquest Venus este prevazut cu 2 piscine, una pentru adulti si alta pentru copii, amenajate cu jacuzzi, fantani arteziene, caderi de apa si lumini subacvatice.
Langa terasa restaurantului este amenajat un loc de joaca pentru copii cu trambuline, tobogane si balansoare. In zonele publice ale hotelului turistii pot accesa gratuit reteaua de internet wireless.

*Cazarea se face in camere cu balcon (cu mobilierde terasa si uscator haine), tamplarie PVC, A/C, frigider (cu regim de minibar), TV LCD, radio-casetofon, seif pentru valori, uscatorde par.
*** In camera se poate adauga un singur pat suplimentar

* Pentru serviciile de masa solicitate turistii vor primi la check-in un card special care se va restitui la receptie, la check-out. Contravaloarea serviciilor demasa inscrisa in card este egala cu suma alocata pentru serviciile de masa conformrezervarii.
Cu acest card vor putea achita nota de plata larestaurantul Hotelului Sunquest pentru intreaga familie, in oricaredintre zilele sejuruluisi la oricare dintre mese, sistem de servirea la carte.Cardulde masa nu poate fi folosit pentruplata consumatiei de la piscinasau barul de receptie.
***Achizitionarea serviciilor de masa pentru copii este optionala si nu este inclusa in tarif!!!

Gratuit: 2 sezlonguri si o umbrela pe plaja hotelului / camera (indiferent de numarul adultilor si al copiilor cazati in camera), acces la piscina pentru adulti, jacuzzi, piscina pentru copii cu apa incalzita, Wi Fi, parcare (in limita a 90 locuri), spectacole pentru copii, loc de joaca, sala de proiectie filme pentru copii
Alte servicii gratuite: sezlong/umbrela la piscina(in limita disponibilitatii),jocuri la receptie (rummy, sah, table), fier de calcat (la receptie),pompa pentru umflarea articolelor de plaja gonflabile (la piscina), servicii desecretariat (unele dintre serviciile de secretariat pot fi contracost), primire si expediere corespondenta, informatii turistice.

Facilitati acordate pentru cazarea copiilor:
- copiii cu varsta cuprinsaintre 0-10 ani (10 ani neimpliniti la data cazarii)beneficiaza de gratuitate la cazare fara a beneficia de pat suplimentar si nu mai mult de 2 copii cazati in camera cu 2 adulti;
- copiii cu varsta cuprinsaintre 10-14 ani (14 ani neimpliniti la data cazarii)beneficiaza de 50% reducere la tariful de cazare si beneficiaza de pat suplimentar (un singur pat suplimentarin camera);
- pentru copiii mai mari de 14ani se achita tariful unui loc, beneficiind de pat suplimentar (un singur pat suplimentar in camera).
- pentru al doileacopil cu varstapeste 10 ani se achita suma de 20 lei/zireprezentand servicii de cazare (fara pat suplimentar).pentru bebelusi oferim gratuit tarcuri pentru dormit - in limita disponibilitatii la momentul solicitarii.

*Ziua de cazare incepe la ora 16:00, iar eliberarea camerelor trebuie facutapana cel tarziu la ora 12:00 a zileide expirare a sejurului
*Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi- se achita la receptie in ziua cazarii

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.