Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTICA ELEON GRAND RESORT & SPA


Descriere

Hotelul Eleon Grand Resort & Spa este localizat langa plaja, in partea de sud-vest a insulei, la 3 km de statiunea Tsilivi si 9 km de Zante Town. Numele hotelului nu este ales intamplator, in limba greaca “eleon” inseamna “padurice de masline”. Facilitati hotel: Turistii vor avea la dispozitie restaurant, bar, aquapool/cafe bar, terasa in aer liber, receptie 24 ore, Wi-Fi gratuit in toate spatiile publice, inchirieri de masini, portar, casa de schimb valutar, spalatorie (contra cost) , parcare, mini market, miniclub pentru copii intre 4-12 ani (cu program dimineata si dupa amiaza), piscina pentru copii, zona de joaca special amenajata, sala de gimnastica, centru spa, teren de tenis, sala de sport complet echipata, centru de scufundari, serviciu de prosoape pe plaja. Hotelul ofera Aqualand cu 4 tobogane si piscina (gratuit), 3 piscine, 1 piscina cu jacuzzi (gratuit), teren de tenis, teren de sport multifunctional, sala pentru antrenamente, club Paradise. Exista programe de divertisment pentru turisti, organizate zilnic si executate de animatori cu experienta.

Localizare

Hotelul Eleon Grand Resort & Spa este localizat langa plaja, in partea de sud-vest a insulei, la 3 km de statiunea Tsilivi si 9 km de Zante Town. Numele hotelului nu este ales intamplator, in limba greaca “eleon” inseamna “padurice de masline”.

Facilitati Hotel

Turistii vor avea la dispozitie restaurant, bar, aquapool/cafe bar, terasa in aer liber, receptie 24 ore, Wi-Fi gratuit in toate spatiile publice, inchirieri de masini, portar, casa de schimb valutar, spalatorie (contra cost) , parcare, mini market, miniclub pentru copii intre 4-12 ani (cu program dimineata si dupa amiaza), piscina pentru copii, zona de joaca special amenajata, sala de gimnastica, centru spa, teren de tenis, sala de sport complet echipata, centru de scufundari, serviciu de prosoape pe plaja.

Hotelul ofera Aqualand cu 4 tobogane si piscina (gratuit), 3 piscine, 1 piscina cu jacuzzi (gratuit), teren de tenis, teren de sport multifunctional, sala pentru antrenamente, club Paradise. Exista programe de divertisment pentru turisti, organizate zilnic si executate de animatori cu experienta.

Facilitati camere

Camerele au in dotare: aer conditionat/incalzire, grup sanitar propriu, feon, balcon/terasa, mini frigider, seif, telefon, TV LCD si TV satelit, baie cu cada sau dus, aparat de ceai sau cafea, seif, halate de baie si papuci.

 

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.atlanticahotels.com/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.